leefstijl stress en burn-out coach

Waarom vliegen de kilo’s er na een dieet weer aan?

Herken je dit? Met al je inzet heb je jezelf in een dieet geworpen en de eerste kilo’s vliegen eraf. Flash forward naar een paar maanden later en je bent weer terug bij af.

Bekijk deze video van de vrije universiteit van  hoogleraar preventie en volksgezondheid Ingrid Steenhuis “Het volhouden van een dieet – of eigenlijk: het omgooien van je hele levensstijl – een van de lastigste dingen die er zijn.” In dit college hoor je hoe dat zit.

#jojo-effect #afvallen #terugvalpreventie #leefstijlveranderen

 

Meer weten? Reactie en vragen

We ontvangen graag je reactie en vragen. En vond je dit artikel interessant? Vergeet het dan niet te delen met je vrienden, familie en kennissen. Meer weten over gezonde voeding, beweging, ontspanning, burn-out en stress preventie of het veranderen van je leefstijl? Neem contact met ons op!