leefstijl stress en burn-out coach

Bereken uw besparing

Met de kostenberekening van de Healthy Crew bereken je direct de kosten in jouw specifieke situatie bij afwezigheid van medewerkers door burn-out. Daarnaast kun je zelf de besparing uitrekenen (inclusief de kosten van een Healthy Crew traject). Maak direct een berekening en zie wat het je op kan leveren.


Korte uitleg

1- Aantal medewerkers, Vul hier één of meerdere medewerkers in, bijvoorbeeld uw inschatting over een jaar.
2- Afwezigheid, is de gemiddelde afwezigheid bij een Burn-out, dat is gemiddeld 242 werkdagen (Bron. onderzoeksinstituut TNO en het CBS – 2017).
3- Kosten per dag, hier zijn twee rekenmodellen voor (1.) € 250 per persoon per dag afwezigheid (2.) € 450 per persoon per dag afwezigheid. Wij rekenen met model (1.) de € 250 per dag afwezigheid en volgen hiermee het onderzoeksinstituut TNO en het CBS. Zij stellen wel dat dit bedrag eerder hoger is.
4- Eerder terug naar werk, met onze methodieken zijn wij in staat de medewerker tussen de 4 en 6 maanden terug te brengen naar zichzelf en dus ook weer naar werk. Naast deze aanzienlijke besparing, geeft dit ook verminderde werkdruk op de overige teamleden.

 

Meer weten? Reactie en vragen

We ontvangen graag je reactie en vragen. En vond je dit artikel interessant? Vergeet het dan niet te delen met je vrienden, familie en kennissen. Meer weten over gezonde voeding, beweging, ontspanning, burn-out en stress preventie of het veranderen van je leefstijl? Neem contact met ons op!

bron: Healthy Crew

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail