Vitaliteit en laag ziekteverzuim. Bereken uw besparing!

Bereken uw besparing hier. Want dat de kosten van ziekteverzuim door burn-out voor een onderneming behoorlijk kunnen oplopen, dat hoeven we u niet te vertellen. Gemiddeld is een werknemer bij een burn-out 242 dagen afwezig (bron:TNO), dat maakt dat kosten van een gemiddelde burn-out uitkomt op € 60.500,00

Door erkende burn-out coaches van de Healthy Crew uw personeel te laten coachen met behulp een evidence based programma’s, kunt u de periode van afwezigheid met 50% verminderen. U bespaart dan gemiddeld € 26.800,00 per werknemer en daar zijn dan de kosten van de Healthy Crew vanaf gehaald.

Bereken hier uw besparing

Voorkomen is beter dan genezen

Naast burn-out behandeling helpen we bedrijven ook met het voorkomen van burn-out en het bevorderen van vitaliteit.

Hiervoor hebben wij de diverse evidence based programma’s in huis voor het vergroten van vitaliteit, burn-out preventie en burn-out herstel. Het doel? Het vergroten van de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Een vitale medewerker is alerter, productiever en energieker, waardoor de kans op fouten, burn-out, chronische vermoeidheid of uitval verkleind wordt.

Toolkit stress- en burn-out preventie voor managers

We hebben een toolkit ontworpen speciaal voor managers om te helpen bij het voorkomen van chronische stress en burn-outklachten in je team. Lees meer over:

Herkennen van symptomen
1e hulp bij stress signalen
Oorzaken stress – en burn-out
Tips voor gesprekken en gespreksleidraad
Veerkracht & Vitaliteit

Meer informatie over de Toolkit stress- en burn-out preventie voor managers.

Toolkit managers

Hoe kunnen we verder ondersteunen?

We bekijken waar de behoeftes liggen, vaak is het een combinatie van zaken waar we aan kunnen werken, die combinatie is voor iedereen anders. Want ieder bedrijf, ieder team, iedere branche en ieder individu is anders, maar onze kennis en ervaring op het gebied van veerkracht en vitaliteit is altijd relevant.

Wij ondersteunen organisaties bij het beperken en voorkomen van ziekteverzuim door stress en werkdruk met coaching, training en advies. Dat doen we onder andere met onderstaande oplossingen:

gespecialiseerde Nature Based Coaching aan op het gebied van veerkracht en vitaliteit
trainingen voor leidinggevenden o.a. in Stress Leadership (Stress herkennen)
het in kaart brengen van dreigende uitval door stress met de Healthy Check
als externe partij MAGIC gesprekken voeren met de medewerkers
een vitaliteitsprogramma, het Energie BOOSTER programma.

Ook uw uitvalpercentage verlagen en de uitval met 50% verkorten?

Neem gerust contact op met een van onze coaches om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend strategiegesprek.

GRATIS
Strategiegesprek