Zelf meten hoe het echt met je gaat

Met de Lifestyle-app, gekoppeld aan wetenschappelijk gevalideerde apparatuur, kun je gewoon zelf thuis meten hoe het echt met je gaat. Je meet je hartslag en je HRV (hartslag variabiliteit) met de Lifestyle-app van de Healthy Crew. Hiermee meet je de vorm van de dag, hoe goed je bent hersteld van een intensieve training, sportieve prestatie, stresssituatie of een intensieve (werk)dag. De app vertelt je of je deze dag rustiger aan moet doen of gewoon lekker kunt knallen.

 

Jouw Healthy Crew coach leert je hoe je na (in)spanning kunt ontspannen door middel van de juiste ademhaling. Wij bieden hiermee een methode die je lichaam weer in balans brengt en de belastbaarheid duurzaam herstelt.

Je kunt, door de HRV te meten, erachter komen of jij roofbouw pleegt op jouw lichaam
Meer weten over de Lifestyle-app? Neem contact op met de Healthy Crew
zelf stress meten met de lifestyle app

Bruisen van de energie

De Lifestyle-app combineren met ademhalingsoefeningen en balanstrainingen

Door middel van ademhalingsoefeningen en balanstrainingen kun je ervoor zorgen dat de HRV-waarden verbeteren. Het resultaat van goed ademen is dat het lichaam ontspant en daardoor in de vetverbrandingstand komt. Je krijgt hierdoor tonnen aan energie en stress-gerelateerde klachten verdwijnen.

zelf stress meten met de lifestyle app

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het beste moment om te meten is na het ontwaken. En extra in de middag en voor het slapen gaan en wanneer je je opgejaagd voelt, na inspanning en stress.

Je meet met de bijgeleverde speciale hartslagband, die je koppelt aan de Lifestyle-app op je telefoon, dagelijks je HRV dus je stress-level. Bij je jaarabonnement op de Lifestyle-app, ontvang je toegang tot jouw dashboard, een speciale hartslagband en onbeperkt online ondersteuning. Je kunt dan per dag zien of je vermogen tot herstel toe of afneemt. Deze gegevens kunnen daar waar gewenst met je coach worden besproken. Je kunt je coach via de Lifestyle-app berichten sturen en vragen stellen over je meting.

In je dashboard kun je jouw progressie bekijken, kun je tevens je trainingen inzien, in welke zones je hebt getraind en hoe intensief. De Lifestyle-app met het dashboard zijn dus ook uitermate geschikt voor sporters.

Wil je meer weten over een gezonde leefstijl? Neem contact op met de Healthy Crew

Programma's

Vitaliteit & Balans cursus

Het Vitaliteit & Balans cursus is een eerste-hulppakket bij vermoeidheid- en stress klachten. Je kunt zelf thuis in je eigen tijd aan de slag.

De cursus bevat: 4 sessies met uitleg over HRV (hartslagvariabiliteit), uitleg Lifestyle-app & dashboard, ademhaling, energiesystemen, hoe stress klachten te herkennen en te voorkomen. Tevens ontvang je een speciale hartslagband en kan je voor één jaar gebruik maken van de Lifestyle-app (online dashboard) en deze is ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk gevalideerde methode om stress te meten.

Voordat je van de Lifestyle-app gebruik kunt maken is het noodzakelijk om jouw situatie in kaart te brengen. De meting bestaat uit een HRV/Rustmeting en een inspanningstest. Op basis van deze resultaten ontvang je een gezondheidsoverzicht, een overzicht hoe jouw lichaam functioneert in rust en tijdens inspanning.

Je hebt onbeperkt mogelijkheid om online contact op te nemen met je Healthy Crew coach, die je bijstaat als je vragen hebt over je meting van de vorm van de dag.

Inclusief:

Cursus
Intake
HRV/Rustmeting
Inspanningstest
Rapport / Nulmeting
Dagelijks inzicht in vermogen tot herstel
Lifestyle-app voor je telefoon
Online dashboard
Hartslagband
Handleiding
Onbeperkt ondersteuning

€ 62,50 per maand *

* Op basis van een jaar abonnement

Aanmelden >

Vitaliteit & Balans cursus + Group Training

Soms heb je meer hulp nodig dan alleen zelf thuis aan de slag gaan. We bieden je naast de hierboven omgeschreven ‘Vitaliteit & Balans cursus’ ook  Group Training aan.

We trainen wekelijks in kleine groepen van minimaal 3 tot maximaal 10 personen. Deze trainingen bestaan uit; balans en mobiliteitstraining, waarbij we met realtime monitoring gaan trainen. Trainen op je eigen niveau, met je Healthy Crew coach, die je ook kan ondersteunen op andere vlakken die van belang zijn voor een gezonde lifestyle, zoals ademhaling, voeding, ontspanning, beweging en doelen stellen.

Inclusief:

1x per week Small Group Training met Healthy Crew coach
Dagelijks inzicht in vermogen tot herstel
Lifestyle-app voor je telefoon
Online dashboard
Hartslagband
Handleiding
Onbeperkt ondersteuning

€ 85,- per persoon / per maand *

* Minimaal 3 deelnemers & op basis van een 1/2 jaar abonnement

Aanmelden >

Vitaliteit & Balans cursus + Personal Training

Soms heb je meer hulp nodig dan alleen zelf thuis aan de slag gaan. Dan bieden we je naast de hierboven omgeschreven ‘Vitaliteit & Balans cursus’ ook Personal Training aan.

Je komt dan wekelijks langs voor een balans en mobiliteitstraining, waarbij we met realtime monitoring gaan trainen. Trainen op je eigen niveau, met je persoonlijke Healthy Crew coach, die je ook kan ondersteunen op andere vlakken die van belang zijn voor een gezonde lifestyle, zoals ademhaling, voeding, ontspanning, beweging en doelen stellen.

Inclusief:

1x per week Personal Training met Healthy Crew coach
Dagelijks inzicht in vermogen tot herstel
Lifestyle-app voor je telefoon
Online dashboard
Hartslagband
Handleiding
Onbeperkt ondersteuning

€ 277,50 per maand *

* Op basis van een 1/2 jaar abonnement

Aanmelden >