Hoe je zelf kunt meten hoe het echt met je gaat?

Easy met de Lifestyle-app, met wetenschappelijk gevalideerde apparatuur, gewoon zelf thuis

Als je elke dag wilt weten hoe het met je gaat, dan kun je dat meten. Je meet je hartslag en je HRV (hartslag variabiliteit) met de Lifestyle-app van de Healthy Crew. Hiermee meet je de vorm van de dag, hoe goed je bent hersteld van een intensieve training, sportieve prestatie, stress-situatie of een intensieve (werk)dag. De app vertelt je of je deze dag rustiger aan moet doen of gewoon lekker kunt knallen.

Je kunt, door de HRV te meten, erachter komen of jij roofbouw pleegt op jouw lichaam
Meer weten over de Lifestyle-app? Neem contact op met de Healthy Crew

Bruisen van de energie

De Lifestyle-app combineren met ademhalingsoefeningen en balanstrainingen

Door middel van ademhalingsoefeningen en balanstrainingen kun je ervoor zorgen dat de HRV-waarden verbeteren. Het resultaat van goed ademen is dat het lichaam ontspant en daardoor in de vetverbrandingstand komt. Je krijgt hierdoor tonnen aan energie en stress-gerelateerde klachten verdwijnen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

De beste momenten om te meten zijn voor het slapen gaan en na het ontwaken. En extra wanneer je je opgejaagd voelt, na inspanning en stress.

Je meet met de bijgeleverde speciale hartslagband, die je koppelt aan de Lifestyle-app op je telefoon, dagelijks je HRV dus je stress-level. Bij je jaarabonnement op de Lifestyle-app, ontvang je toegang tot jouw dashboard, een speciale hartslagband en een maand lang online coaching. Tevens kan je in je persoonlijke online dashboard per dag zien of je vermogen tot herstel toe of afneem. Deze gegevens kunnen daar waar gewenst met je coach worden besproken. Je kunt je coach via de Lifestyle-app berichten sturen en vragen stellen over je meting.

In je dashboard kun je jouw progressie bekijken en kun je tevens je trainingen inzien en in welke zones je hebt getraind en hoe intensief. De Lifestyle-app met het dashboard zijn dus ook uitermate geschikt voor sporters. Als aanvulling moet je je balanshartslag laten meten en kun je de online coaching per maand verlengen.

Wil je meer weten over een gezonde leefstijl? Neem contact op met de Healthy Crew

Find your best fit

Energie & Balans pakket

Het Energie & Balans pakket is een eerste-hulppakket bij vermoeidheid- en stress klachten. Je kunt zelf thuis in je eigen tijd aan de slag.

Het pakket bevat een speciale hartslagband, gebruik van de Lifestyle-app en het dashboard voor één jaar en is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk gevalideerde methode om stress te meten.

Je hebt onbeperkt mogelijkheid om online contact op te nemen met je Healthy Crew coach, die je bijstaat als je vragen hebt over je meting van de vorm van de dag. (Gratis voor de eerste maand.)

Advies, laat eerst je HRV bepalen. *

Je ontvangt:

Dagelijks inzicht in vermogen tot herstel
Lifestyle-app voor je telefoon
Online dashboard
Hartslagband
Handleiding
Onbeperkt ondersteuning
Gratis verzending

€ 25,- ipv € 41,- per maand (Zorg en Zekerheid korting)

Op basis van een jaar abonnement

Hier bestellen >

Vergoeding door werkgever >

Energie & Balans pakket + Personal Coaching

Soms heb je meer hulp nodig dan alleen zelf thuis aan de slag gaan. Dan bieden we je naast het hierboven omgeschreven pakket Energie & Balans, Personal Coaching aan.

Je komt dan wekelijks langs voor een balans en mobiliteitstraining, waarbij we met realtime monitoring gaan trainen. Trainen op je eigen niveau, met je persoonlijke Healthy Crew coach, die je ook kan ondersteunen op andere vlakken die van belang zijn voor een gezonde lifestyle, zoals ademhaling, voeding, ontspanning, beweging en doelen stellen.

Voordat je van dit pakket gebruik kunt maken moet je weten wanneer je in balans bent. Doe hiervoor eerst de HRV-meting & Inspanningstest *

Je ontvangt:

Dagelijks inzicht in vermogen tot herstel
Lifestyle-app voor je telefoon
Online dashboard
Hartslagband
Handleiding
Onbeperkt ondersteuning
Gratis verzending
1x per week trainen met Healthy Crew coach

€ 125,- per maand (€ 28,50 per keer)

Op basis van een jaar abonnement

Zit je liever niet vast aan een jaarabonnement dan kun je ook per keer betalen, € 60,- per training of met een 10-rittenkaart € 550,- , wat neerkomt op €55,- per keer. (Je moet dan wel de app en hartslagband vooraf los betalen, voor € 75,-)

Hier bestellen >

Vergoeding door werkgever >

* HRV-meting + Inspanningstest

Voordat je van de Lifestyle-app gebruik kunt maken is het noodzakelijk om jouw situatie in kaart te brengen.

De meting bestaat uit een Rust/HRV meting en een inspanningstest. Op basis van deze resultaten ontvang je een gezondheidsoverzicht, een overzicht hoe jouw lichaam functioneert in rust en tijdens inspanning. Zodat je kunt trainen in de (hartslag)zone waarin jij in balans bent.

Tevens leren we je hoe de apparatuur zelf thuis kunt gebruiken.

Je ontvangt:

Intake + diverse metingen
 HRV monitoring
Analyse van de ademhaling
Vaststellen vermogen tot herstel
Inspanningstest
Uitgebreid verslag
Persoonlijk advies
Persoonlijk trainingsschema

Maak jouw keuze