Michiel Preymann VESB

Michiel Preymann toegetreden tot bestuur VESB

Michiel Preymann toegetreden tot bestuur VESB

Ambitieloos door het leven, is voor mij geen optie, aldus Michiel. Ik ben dagelijks bezig met doelen stellen om de wereld een stukje beter te maken, maar ook dingen doen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Dat varieert bij mij van hardlopen in de natuur, zoals een paar uurtjes β€œhollen” in de Nederlandse duinen, of op de Veluwe, of werken naar een groter doel, zoals het uitlopen van een ultra loop.

De Healthy Crew : Happy Crew – Healthy Business

Daarnaast zet ik mij graag in om ons bedrijf de Healthy Crew verder te brengen, zowel in de juiste dienstverlening en coaching programma’s voor de coachees, het ziekte verzuim naar beneden te brengen voor bedrijven en werk te genereren voor de bij de bij ons aangesloten coaches.

Om deze doelen beter te kunnen realiseren heb ik besloten mij in te gaan zetten voor:

  • betere coaching van mensen met spanningsklachten, stress, overspanning en burn-out
  • een hoger kennisniveau op dit gebied bij diverse partijen zoals (huis)artsen, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, verzekeringsmaatschappijen, HRM, directies van bedrijven, de politiek en coaches.
  • maar ook om de erkende en goed opgeleide (VESB) coaches op de kaart te zetten.

VESB op de kaart in Nederland

Dit wil ik onder andere gaan doen door toe te treden als bestuurslid bij de VESB (Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches) en de naamsbekendheid van de VESB te vergroten bij al die partijen in Nederland. Maar ook door (aankomende) coaches aan te trekken bij de vereniging, die vanuit kennis en wetenschap willen werken. Ik hoop op mijn manier een bijdrage te kunnen doen aan de awareness op het gebied van gezond omgaan met stress en emoties.

Ik wil mijn ervaring uit het bedrijfsleven en mijn opgedane kennis in de praktijk graag inzetten om de VESB ook in Nederland verder op de kaart te zetten. Zo kunnen we bedrijven beter adviseren met preventieve maatregelen en met meer kwalitatieve coaches mensen met stress en burn-out klachten beter helpen.

Kwalitatieve duurzame coaching bij spanningsklachten

Om mensen die last hebben van spanningsklachten, stress, overspanning, burn-out en werkdruk beter te kunnen helpen is het van groot belang dat er meer goed opgeleide coaches komen in Nederland. Coaches met inhoudelijke kennis, die zich moeten houden aan gedragsregels en die toegang hebben tot wetenschappelijke methodieken en informatie en deze leren in te zetten voor een spoedig herstel en re-integratie.

Ziekteverzuim verlagen

Zo kunnen we ziekteverzuim door spanningsklachten, stress, overspanning en burn-out, of in de gevallen dat het toch te laat is, de werknemers sneller terug krijgen op werk en naar zichzelf. Dat bespaart kosten voor de samenleving Γ©n voor bedrijven, maar het bespaart ook heel veel ellende en persoonlijk drama voor medewerkers en hun gezinnen.

Met hartelijke groet,

Michiel Preymann

Direct aan de slag met vitaliteit

Begin vandaag nog, samen met ons, met het invoeren van gezonde veranderingen.

πŸ’šVerlaag je uitvalpercentage & verkort uitval met 50%
Wij zijn een groep erkende coaches aangesloten bij de Vereniging voor Erkende Stress en Burn-out coaches. #vesb

πŸ’šWij werken volgens een unieke methodiek gebaseerd op evidence based methodes uit de psychologie en positieve gezondheid, gericht op:
β€’ stress preventie
β€’ of bij uitval door stressklachten of burn-out, gericht op een spoedige terugkeer naar werk en naar een verbeterde zelf.

πŸ’šWe helpen bedrijven met het verminderen van uitval door stress of ongezonde leefstijl en we coachen werknemers die uitgevallen.

πŸ’šAls specialist op het gebied van stress preventie komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en vertellen ook graag over:
β€’ hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
β€’ hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk.

πŸ’šPlan een gratis strategie gesprek op www.healthycrew.nl/contact
#HealthyCrewNL #HappyCrewHealthyBusiness #UitvalVerminderen #meerplezierinjewerk #uitvalhalveren #coaching #vitaliteit #stressvoorkomen #stresspreventie #stress #burnout #burnoutpreventie #stresscoaching #verzuim #duurzameinzetbaarheid #erkendecoaching

Kennismaken?

Wil jeΒ kennis maken met de Healthy Crew? Of wil je reageren of heb je vragen over de deze blog? We ontvangen graag je reactie en vragen. En vond je dit artikel interessant? Vergeet het dan niet te delen. Meer weten over ademhaling, gezonde voeding, beweging, ontspanning, burn-out en stress preventie, vitaliteit of het veranderen van je leefstijl? Neem contact met ons op!

Gratis strategiegesprek

Gratis online strategiegesprek inplannen kan snel en gemakkelijk. KLIK OP DEZE LINK om het gesprek in te plannen.

JOUW GESPREK INPLANNEN >

 

#HealthyCrewNL

Ruby Dickhoff