Healthy Crew Academy

Cursussen

CURSUS OMGAAN MET STRESS
CURSUS OMGAAN MET STRESS
– Live cursusdag op locatie
– 6x online coaching รฉn
– Toegang tot online cursus

Een unieke methode om snel en blijvend van je stressklachten af te komen, bestaande uit 1 trainingsdagdeel in een kleine groep v.a. โ‚ฌ 1.170,07 waarin je een vliegende start maakt met aansluitend 6 weken online coaching en toegang tot het online-platform.

LEES MEER
ONLINE CURSUS OMGAAN MET STRESS
– Zelf aan de slag met stress en veerkracht
– Toegang tot online cursus

In het online platform met oefeningen om snel en blijvend af te komen van je stressklachten. (โ‚ฌ 169,-) Je volgt het programma zelf in je eigen tempo zoals jij dat wilt, in eigen veilige omgeving. Optie voor aanvullende online coaching is mogelijk.

LEES MEER

Training / opleiding

OPLEIDING VEERKRACHT (STRESS &BURN-OUT) COACH
veerkracht-coach-home_600_3
Voor managers, HR, adviseurs, psychologen, huisartsen, bedrijfsartsen, POH-ers

Hoe kun je als coach je coachees op wetenschappelijke basis helpen terug te komen in hun energie? Door het versterken van de veerkracht bij coachee, middels de erkende opleiding Veerkracht (stress & burn-out) coach, gegeven door KRACHTopleidingen.nl

LEES MEER
MANAGEMENT DRIVES VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS
Management-Drives
Krijg inzicht in jouw leiderschap en drijfveren

Management Drives geeft je inzicht in leiderschap en de drijfveren van zowel individuen als teams. Je motivatie is namelijk bepalend voor je manier van denken, handelen en leidinggeven, รฉn voor je bedrijfscultuur. Wat zijn jouw sterke punten en valkuilen?

LEES MEER