Laat stress en emoties niet langer je leven negatief beïnvloeden

Herken je die momenten dat je het even helemaal niet meer weet. Je geen idee hebt hoe je uit deze negatieve spiraal ontsnapt en je steeds harder gaat rennen, steeds minder rust pakt en steeds meer ballen laat vallen, terwijl je zo goed je best doet om die ballen in de lucht te houden. Diep van binnen weet je dat je zo niet langer door kunt, dit niet meer vol houdt en er iets moet veranderen.

Maar misschien heb je al zo veel geprobeerd en lijkt niets echt te werken? Misschien lijkt veel stress gewoon bij je te horen en ben je gewoon een stresskip. Of denk je dat dit je lot is omdat je al 100 maal  geprobeerd hebt dit te veranderen en je na 1 week hard proberen gewoon weer vol met stress of een rotgevoel thuis op de bank zat. Dan is deze cursus voor jou!

GRATIS
kennismaking

Stressvrij leven

Het liefste ban je alle stress uit je leven. Een stressvrij leven klinkt fantastisch! Helaas we hebben nieuws voor je. Een leven zonder stress bestaat niet, en elke instantie, cursus, training of coach die je dit belooft gaat jou geen oplossing bieden. Stress heb je nodig, om te kunnen presteren en te overleven. Maar langdurig onder negatieve stress staan zonder ontspanning of herstel is wél ongezond. Daarbij kunnen we je niet garanderen dat er nooit meer iets ergs of onprettigs gebeurd in je leven. Dat zou onrealistisch zijn, iedere coach die je dit belooft is een charlatan. Daarom is beter leren omgaan stress en emoties de enige manier om je leven beter in te kleuren.

Waarom neemt de stress je volledig over? En lijkt het dat je geen weerstand kunt bieden tegen stress?

Het lijkt erop dat je steeds harder gaat werken en steeds minder bereikt! Om het minste of geringste schiet je uit je slof of schieten de tranen in je ogen, je vergeet alles, verliest compleet de controle en herkent jezelf niet meer. Je hebt last van je nek, altijd hoofdpijn, je hebt nergens energie voor en zegt zelfs feestjes en leuke dingen af omdat je er de kracht niet voor hebt. Vroeger had ik het allemaal op orde en was ik een leuk gezelschap.. nu ben ik negatief, vermoeid en emotioneel…  herkenbaar?

Tijd om het roer om te gooien! Tijd om professionele hulp te aanvaarden… van erkende stress- en burn-out coaches, die een bewezen programma voor je hebben samengesteld. Je kunt het volgen in je eigen tempo, op je eigen manier.

Praktische hulp om van dat stress gevoel af te komen

Een online omgeving die je stap voor stap helpt je stress de baas te worden. Dat betekent:

Minder piekeren
Beter slapen
Energiek wakker worden
De wereld aankunnen
Je levensgeluk maximaliseren
Weten wat je wilt
Lekker in je vel zitten
Een leuker persoon voor anderen zijn, zonder jezelf te verliezen
Beter kunnen zorgen voor jezelf en anderen
Weten wat je nodig hebt
Beter beslissingen nemen

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Kortom time to change en doe het eens helemaal anders.

Klinkt goed, maar….

Oh ja, daar komen de ja-maar-tegenwerpingen, dat zijn de dingen die je in je hoofd bedenkt om er niet aan te beginnen, de dingen die je tegen jezelf zegt om het beter te laten lijken dan het is. Of om jezelf te beschermen tegen falen. Pas op…. Je houdt jezelf voor de gek. We hebben ze even op een rijtje gezet, dan kun je jezelf deze onzin besparen.

Dat werkt niet voor mij
Ik ben gewoon een stresskip dat verandert niet
Stress hoort erbij en ik kan er gewoon niet goed mee omgaan
Het valt allemaal wel mee, morgen is het beter
Stress gaat vanzelf over
Piekeren is vervelend maar ik kan mijn hoofd toch niet uitzetten?
Ik heb nu al geen energie, waarom zou die cursus dan werken?
Hoe kan een cursus mij nu helpen, ik maak nooit iets af
Ik weet eigenlijk alles al, maar ik doe het gewoon niet

Prima, wat hebben deze gedachten je gebracht? Is er wat verandert in de laatste tijd? En wat heeft het gedrag wat altijd al deed je gebracht? En waarom doe je het dan niet gewoon beter als je weet hoe het moet? Dus wat heb je nodig om echt te beginnen?

Stress oplossen op drie manieren

Ben je op zoek naar ondersteuning om beter om te gaan met stress en emoties? Wij bieden 3 manieren, je kiest wat bij je past.

Wij willen je graag helpen en je vaardigheden leren, die je kunt gebruiken om beter om te gaan met stress situaties, om betere beslissingen te kunnen nemen, om beter om te gaan met prikkels, veranderingen, je doelen te halen, en/of bestaande patronen te doorbreken. Of om uit je burn-out te komen. Dat doen we onder meer door een bewezen effectief programma, ontwikkeld door erkende stress- en burn-outcoaches en psychologen dat werkt aan veerkracht.

Oplossing 1

Één-op-één wandel coaching

Bij stress en burn-out, met een erkende coach bij jou in de buurt (meestal grotendeels betaald door jouw werkgever of door het UWV, of als particulier). Je wandelt dan samen met een erkende coach in een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt.

LEES MEER

Oplossing 2

Cursus omgaan met stress

Een unieke methode om snel en blijvend van je stressklachten af te komen, bestaande uit 1 trainingsdagdeel in een kleine groep waarin je een vliegende start maakt met aansluitend 6 weken online coaching en toegang tot het online-platform.

LEES MEER

Oplossing 3

Zelf online aan de slag met stress en veerkracht

Het online platform bevat oefeningen om snel en blijvend van je stressklachten af te komen. Je volgt het programma zelf in je eigen tempo zoals jij dat wilt, in eigen veilige omgeving. Optie voor aanvullende online coaching mogelijk.

LEES MEER