De Healthy Crew helpt bedrijven met uitvalpercentage te verlagen en uitval met 50% te verkorten

Je hebt een medewerker met stressklachten, een team met veel uitval, een te hoog ziekteverzuim wat je naar beneden wilt brengen en of vitaliteit, werkgeluk of preventie staat hoog in het vaandel, maar je hebt hulp nodig dit handen en voeten te geven. De Healthy Crew helpt bedrijven. Lees meer over stress, overspannen en burn-out.

We helpen bedrijven met het verminderen van uitval door stress of ongezonde leefstijl en we coachen werknemers die uitgevallen.

Als specialist op het gebied van stress preventie komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en vertellen ook graag over:

hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk.

 

Kortom wij helpen je je uitvalpercentage te verlagen en de uitvaltijd met 50% te verkorten.

 

De Healthy Crew kan je helpen dit op de rit krijgen of het gaat om het begeleiden van iemand met stress- en burn-out klachten of meer op corporate niveau op het gebied van uitvalpreventie.

We realiseren ons maar al te goed dat een fitte medewerker alerter, productiever en energieker is. Als een medewerker dreigt uit te vallen, of al is uitgevallen heb je waarschijnlijk behoefte aan professionele hulp om de schade te beperken. Je wilt het beste voor je werknemer en zorgen dat hij of zij zo snel mogelijk weer terug op werk is, zowel voor het welzijn van je werknemer als voor het beperken van de kosten als het verkorten van de periode van afwezigheid.

‘De Healthy Crew helpt zowel de werknemer bij snel herstel als de werkgever bij de procedure, het nemen van de juiste stappen en het invullen van goed werkgeverschap.’

GRATIS

Strategiegesprek

Mensgerichte coaching met resultaat

Wij helpen opdrachtgevers met preventieve programma’s met mensgerichte coaching gebaseerd op evidence based methodes met behulp van ervaren en erkende coaches, gericht op resultaat. We coachen teams, afdelingen, werknemers, directies, high professionals, ondernemers en individuen. Lees meer over onze coaching 

Met goede coaching kun je gezonde vaardigheden aanleren om beter om te gaan met stress of betere keuzes te maken.

Duurzame
Inzetbaar-
heid

Stress preventie
coaching

Burn-out
coaching
coaching

Leefstijl & vitaliteit
coaching

Business
coaching
coaching

Vitaliteit en een laag ziekteverzuim voor bedrijven

Een hoog ziekteverzuim, burn-out, grote hoeveelheid uitval, hoe keer je het tij?

Hier voor hebben wij diverse evidence based programma’s in huis voor het vergroten van vitaliteit, burn-out preventie en burn-out herstel. Het doel? Het vergroten van de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Een vitale medewerker is alerter, productiever en energieker, waardoor de kans op fouten, burn-out, chronische vermoeidheid of uitval verkleind wordt.

Eén aanspreekpunt voor duurzame oplossingen

De Healthy Crew helpt bedrijven bij het faciliteren van duurzame oplossingen en richt zich hierbij niet alleen tot de werknemer, maar waar nodig ook tot het team, waarvan hij/zij onderdeel is, de teamleiding en de directie.

De Healthy Crew richt zich met name op het bedrijfsleven, met in het bijzonder de gezondheidszorg, overheden, scholen en universiteiten. De Healthy Crew is er voor de werknemer en helpt ook de werkgever met het voeren van goed werkgeverschap en met als doel vitaliteit, een spoedig herstel en duurzame re-integratie.

Hierbij hebben de organisaties waarvoor we werkzaam zijn één aanspreekpunt en fungeert de Healthy Crew als coördinerend middelpunt op het gebied van vitaliteit, stress, burn-out behandeling en gecombineerde leefstijl interventies.

bereken je besparing

Training, herken symptomen van uitval bij medewerkers

Wist je dat je een burn-out bij een medewerker aan kan zien komen? Tijdens de training kijken we op een andere manier naar je team en leer je de verschillende fases herkennen. Je leert het verschil tussen positieve stress, chronische stress, overspannen en burn-out. Hoe kan je de eerste symptomen herkennen en hoe te voorkomen. Wat kan je als manager en organisatie doen en zeker net zo belangrijk! Wat kan de medewerker zelf doen? Allemaal vragen waar antwoord op krijgt.

Healthy Check

We kunnen tevens helpen met het in kaart brengen van de organisatie voor wat betreft dreigende uitval en risico situaties.

Voorkomen van burn-out en bevorderen van vitaliteit voor bedrijven

Voorkomen is beter dan genezen, daarom willen we graag helpen met deze preventieve maatregelen. Wij van de Healthy Crew coachen managers, teams, individuen en organisaties om hun doelen te halen en boven zichzelf uit te stijgen.

We hebben een toolkit ontworpen speciaal voor managers om te helpen bij het voorkomen van chronische stress en burn-outklachten in je team. Lees meer over;

Herkennen van symptomen
1e hulp bij stress signalen
Oorzaken stress – en burn-out
Tips voor gesprekken en gespreksleidraad
Vitaliteit

Vraag hier gratis de Toolkit stress- en burn-out preventie voor managers aan

Toolkit Vitaliteit voor bedrijven - de Healthy Crew

Burn-out cijfers CBS

1 op 7

Werknemers heeft burn-out klachten

242 Dagen

Gemiddeld afwezig

€60.000

Kosten burn-out werkgevers

Healthy Crew resultaten

8-Stappenplan – INTENSIEF

121

terug naar werk

Verwachte besparing

€27.000

per werknemer

Indien de werknemer

13 dagen

eerder terug is op werk heeft u de investering eruit

Wij werken volgens het evidence based methodes

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

De Healthy Crew kan je helpen bij stressklachten, een burn-out of met leefstijl en vitaliteitsverbetering. We bieden coaching op basis van evidence based methodes die de werking hebben bewezen en daarmee de tijd verkorten dat jij in de lappenmand zit. Maak een afspraak met één van onze erkende coaches.
Lees meer over onze methodes.

‘Er is op het gebied van stress en burn-out, leefstijl, afvallen, voeding en gezondheid veel onzin in omloop, daarom werken wij alleen met evidence based methoden. Want dan weet je zeker dat het werkt.’

Multidisciplinair team

Leefstijl & vitaliteitscoach

Slaap coach

Adem coach

HR advies en coaching

Loopbaan coach

Rouw & verlies

Motivational
telling

Personeels activiteiten

Ook uw uitvalpercentage verlagen en de uitval met 50% verkorten?

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te kijken wat we voor jou, je bedrijf of je werknemers kunnen betekenen.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS
Strategiegesprek