De Healthy Crew helpt bedrijven met uitvalpercentage te verlagen en uitval met 50% te verkorten

Je hebt een medewerker met stressklachten, een team met veel uitval, een te hoog ziekteverzuim wat je naar beneden wilt brengen en of vitaliteit, werkgeluk of preventie staat hoog in het vaandel, maar je hebt hulp nodig dit handen en voeten te geven. De Healthy Crew helpt bedrijven. Lees meer over stress, overspannen en burn-out.

We helpen bedrijven met het verminderen van uitval door stress of ongezonde leefstijl en we coachen werknemers die uitgevallen.

Als specialist op het gebied van stress preventie komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en vertellen ook graag over:

hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk.

Kortom wij helpen je je uitvalpercentage te verlagen en de uitvaltijd met 50% te verkorten.

GRATIS

Strategiegesprek

De Healthy Crew kan je helpen dit op de rit krijgen of het gaat om het begeleiden van iemand met stress- en burn-out klachten of meer op corporate niveau op het gebied van uitvalpreventie.

We realiseren ons maar al te goed dat een fitte medewerker alerter, productiever en energieker is. Als een medewerker dreigt uit te vallen, of al is uitgevallen heb je waarschijnlijk behoefte aan professionele hulp om de schade te beperken. Je wilt het beste voor je werknemer en zorgen dat hij of zij zo snel mogelijk weer terug op werk is, zowel voor het welzijn van je werknemer als voor het beperken van de kosten als het verkorten van de periode van afwezigheid.

‘De Healthy Crew helpt zowel de werknemer bij snel herstel als de werkgever bij de procedure, het nemen van de juiste stappen en het invullen van goed werkgeverschap.’

Vitaliteit en een laag ziekteverzuim voor bedrijven

Een hoog ziekteverzuim, burn-out, grote hoeveelheid uitval, hoe keer je het tij?

Hier voor hebben wij diverse evidence based programma’s in huis voor het vergroten van vitaliteit, burn-out preventie en burn-out herstel. Het doel? Het vergroten van de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Een vitale medewerker is alerter, productiever en energieker, waardoor de kans op fouten, burn-out, chronische vermoeidheid of uitval verkleind wordt.

bereken je besparing

Eén aanspreekpunt voor duurzame oplossingen

De Healthy Crew helpt bedrijven bij het faciliteren van duurzame oplossingen en richt zich hierbij niet alleen tot de werknemer, maar waar nodig ook tot het team, waarvan hij/zij onderdeel is, de teamleiding en de directie.

De Healthy Crew richt zich met name op het bedrijfsleven, met in het bijzonder de gezondheidszorg, overheden, scholen en universiteiten. De Healthy Crew is er voor de werknemer en helpt ook de werkgever met het voeren van goed werkgeverschap en met als doel vitaliteit, een spoedig herstel en duurzame re-integratie.

Hierbij hebben de organisaties waarvoor we werkzaam zijn één aanspreekpunt en fungeert de Healthy Crew als coördinerend middelpunt op het gebied van vitaliteit, stress, burn-out behandeling en gecombineerde leefstijl interventies.

Burn-out cijfers CBS

1 op 7

Werknemers heeft burn-out klachten

242 Dagen

Gemiddeld afwezig

€60.000

Kosten burn-out werkgevers

Healthy Crew resultaten

8-Stappenplan – INTENSIEF

121

terug naar werk

Verwachte besparing

€27.000

per werknemer

Indien de werknemer

13 dagen

eerder terug is op werk heeft u de investering eruit

Wij werken volgens het evidence based methodes

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

De Healthy Crew kan je helpen bij stressklachten, een burn-out of met leefstijl en vitaliteitsverbetering. We bieden coaching op basis van evidence based methodes die de werking hebben bewezen en daarmee de tijd verkorten dat jij in de lappenmand zit. Maak een afspraak met één van onze erkende coaches.
Lees meer over onze methodes.

‘Er is op het gebied van stress en burn-out, leefstijl, afvallen, voeding en gezondheid veel onzin in omloop, daarom werken wij alleen met evidence based methoden. Want dan weet je zeker dat het werkt.’

Waar kunnen we je mee helpen?
dienst-healthy-check-600x320

Healthy
Check
Check

LEES MEER
Dienst Training-stress-leadership-600x230

Training
Stress
Leadership

LEES MEER
dienst-magic-gesprekken-600x320

MAGIC
gesprekken
voeren

LEES MEER

Energie
BOOSTER
programma

LEES MEER
dienst-nature-based-coaching-600x320

Nature
Based
Coaching

LEES MEER

Wil je meer weten? of kun je wel wat advies gebruiken?

Plan een gesprek met de Healthy Crew in

We zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en maken graag vrijblijvend kennis en verkennen graag samen wat de mogelijkheden zijn om in te zetten op stresspreventie en/of amplitie. vertellen ook graag over:

  • hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
  • hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk
  • hoe we met amplitie en aandacht voor veerkracht en vitaliteit nog veel meer kunnen bereiken
GRATIS ADVIES GESPREK