De Healthy Crew ondersteunt kinderfonds Franniez

Stichting_Franniez

Steun voor chronisch zieke kinderen

Voor ongeveer 80.000 chronisch zieke kinderen in Nederland zijn prikken, medicijnen, ziekenhuisopnames en operaties de harde realiteit. Kinderen die eigenlijk zouden moeten spelen en leren zoeken houvast. Daarom is kinderfonds Franniez oprericht.

Franniez biedt ze iets tastbaars dat laat zien wat ze hebben doorstaan. Dit geeft kinderen, ouders, broertjes en zusjes, grootouders, dokters en verpleegkundigen aanknopingspunten om over de ziekte te praten. Franniez is het tastbare bewijs hoe stoer kinderen zijn in hun kwetsbaarheid.

Wil je meer weten over Franniez? Of steunen?

Dwars door de woestijn voor Franniez

Michiel Preymann loopt (rent) 254 km door de woestijn voor Kinderfonds Franniez. Met deze actie probeert Michiel om zoveel mogelijk zieke kinderen een beetje blij te maken met een Franniez spiraal.

De Marathon des Sables (MDS) in het Frans โ€œde marathon van het zandโ€ is een zesdaagse ultraloop van ongeveer 254 km, die sinds 1986 jaarlijks wordt gelopen in de woestijn van Zuid-Marokko. De loop wordt beschouwd als de zwaarste (hard)loop tocht ter wereld.

Door de woestijn voor chronisch zieke kinderen >

Franniez Bedrag

Kennedymars 80km, afzien voor chronisch zieke kinderen

Het Team loopt de langste afstand van de Kennedy Mars. Deze afstand van maar liefst 80 km (minimaal 16 uur) lopen wij om geld op te halen voor het Kinderfonds Franniez.

Kennedy Mars

https://krachtopleidingen.nl https://www.healthycrew.nl/contact/