Business coaching voor ondernemers & high professionals

Waarom business coaching?

De redenen zijn divers, je wilt jezelf ontwikkelen, het is tijd om stappen te zetten, op persoonlijk vlak of je hebt last van disbalans, maar je kunt er zelf de vinger niet op leggen. Disbalans is de oorzaak van het vastlopen van groei en zorgt voor energielekken, stagnatie en blokkades. Bij business coaching zien we deze obstakels altijd als groeikansen.

Met coaching leggen we vinger op de zere plek, leggen we de feiten bloot en leren we je vaardigheden, je talenten te (her)ontdekken en krijg je inzichten waarmee je weer in balans komt. Hierdoor heb je de weg vrijgemaakt voor het ontwikkelen van visie en het stellen van doelen, waardoor je de groei en ontwikkeling kunt doormaken waarvoor je bent gekomen.

In ieder geval zoek je een coach die met een zakelijk oor, die als klankbord dient, eentje die beide benen op de grond staat en je af en toe confronteert, uitdaagt en je obstakels en belemmeringen zichtbaar maakt, zodat het pad straks weer vrij is om te ondernemen en te groeien.

GRATIS

Strategiegesprek

Wat doet een business coach?

Je coach helpt je om jezelf, je situatie en je gedrag beter te leren begrijpen. Door dit in kaart te brengen, te spiegelen, te confronteren, je uit te dagen en je nieuwe vaardigheden te leren waarmee zaken anders zou kunnen aanvliegen of anders met situaties leert omgaan. We kijken naar de oorzaak van de disbalans, hierdoor ruim je lekker op in je hoofd en maak je het pad vrij voor je nieuwe gedrag, oplossingen en kansen.

Coaching is een persoonlijk leertraject, je coach begeleidt je en helpt je, als je daarom vraagt, je coach vertelt je niet hoe dingen moet doen, het is jouw pad, je coacht reflecteert en ondersteunt je om je doel te behalen. Samen werk je naar de stip aan de horizon.

Ervaren business coaches uit het bedrijfsleven

De Healthy Crew beschikt over ervaren coaches uit het bedrijfsleven, die jarenlang werkzaam zijn geweest in diverse directie en commerciële functies (zoals sales en marketing), een unieke combinatie van kennis en knowhow uit de praktijk gecombineerd met coaching skills van erkende business coaches.

Wil je weten wat dit voor jou betekent? Wij helpen je met een strategiegesprek.

Voorbeelden van coachvragen:

Hoe word ik effectiever als leider?
Hoe houd ik een strategische focus gedurende het oplossen van de vele ad hoc problemen?
Hoe kan ik met mijn team betere resultaten bereiken?
Hoe leid ik mijn team door veranderingen heen?
Hoe krijg ik meer acceptatie van mijn boodschap?
Hoe kan ik meer inspireren en motiveren?
Hoe ga ik om met politieke spelletjes op het werk?
Hoe vind ik mijn authentieke leiderschapsstijl?
Hoe krijg ik mijn team van klagen naar oplossingsgericht denken en handelen?
Hoe bereid ik mij voor op een zwaardere verantwoordelijkheid?
Hoe manage ik een grote hoeveelheid informatie en actiepunten?
Hoe versterk ik de teamband tussen de teamleden?
Hoe ga ik met weerstand en kritiek om?
Hoe kan ik meer loslaten en delegeren?
Hoe maak ik de teamvergadering effectiever en inspirerender?

Hoe stimuleer ik zelfsturing bij mijn medewerkers?
Hoe krijg ik meer energie en een betere work – life balans?
Hoe versterk ik mijn zelfvertrouwen en overtuigingskracht?
Hoe krijg ik (weer) grip op mijn leven en hoe kan ik (weer) gaan genieten.
Hoe kan ik meer zelfvertrouwen / regie ontwikkelen, opkomen voor mijn belangen en mezelf meer uitspreken?
Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?
Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?
Hoe kan ik beter omgaan met tegenslag en stress situaties?
Hoe manage ik de waan van de dag?
Hoe kom ik in balans met mijzelf ten opzichte van mijn omgeving?
Het kan ik leren omgaan met negatieve emoties als angst, verdriet en woede?

Wat levert het me op?

Als ondernemers weten we bij de Healthy Crew ook dat investeringen worden gedaan als het wat oplevert. Het moet onder de streep positief zijn. En gek genoeg is investeren in een machine, een software pakket of besturingssysteem een stuk gewoner dan investeren in je eigen vaardigheden en welzijn. Terwijl jij als ondernemer juist topfit moet zijn en dat is niet alleen fysiek vlak, want juist mentaal fitte ondernemers zijn in balans en hebben de ruimte in hoofd om buiten de kaders te denken.

Coaching levert inzicht op, het helpt je doelen en visie scherp te stellen, het helpt je groeien als mens, als ondernemer en daardoor levert het ook een positieve bijdrage aan je onderneming. Resultaten die we behalen zijn onder ander andere;

Het herstellen van je werkplezier
Nemen van strategische beslissingen
Vormen van nieuwe inzichten en visie
Betere focus
Betere work/life balance
Beter omgaan met stress en emoties
Betere werkgever of partner
Sparringspartner, waarop je altijd kunt terugvallen

Betere focus - de Healthy Crew
Nieuwe inzichten - de Healthy Crew
Beter work & life balance - de Healthy Crew
Dalende stress klachten - de Healthy Crew
Betere sparringspartner - Healthy Crew
Meer energie - de Healthy Crew

Investering en aanpak business coaching

Er zijn verschillende trajecten voor te stellen en elke ondernemer bevindt zich in een andere situatie, heeft andere behoeften etc. waardoor we altijd een traject op maat maken. Gemiddeld gezien, zijn er 5 sessies van 2 uur als instap nodig. Dit aantal is naar wens uit te breiden.

De online kennismaking is gratis. Tijdens de online kennismaking bepalen we of er een klik is, zonder klik geen magie of zonder vonk geen vuur. Daarna volgt als beide partijen het zien zitten, de kick-off, bij deze meeting bepalen we doelen en maken we een inschatting van het traject. Daarna gaan we in 5 sessies (of meer) samen aan de slag. Je gaat het persoonlijke traject in samen met je coach, als er op een bepaald vakgebied aanvulling nodig is, dan kunnen we er een andere coach met zijn/haar expertise aan toevoegen.

Na de afronding van het traject zijn er nog terugkomsessies af te spreken, zodat je af en toe nog eens kunt sparren. Meestal bouwen we duurzame vruchtbare relaties op waarbij het mes aan twee kanten snijd. Zo kunnen we ook mensen uit onze relatiekring soms koppelen aan andere ondernemers, die (uiteraard met toestemming) elkaar kunnen versterken of helpen.

De ervaren coaches van de Healthy Crew begeleidden reeds vele ondernemers,(hoger kader) managers en high professionals naar meer succes en werkplezier.

Wij hebben als uitgangspunt dat als het met onze coachees goed gaat, dan gaat het met ons goed, want dan worden onze klanten ambassadeurs en zo bouwen wij onze klantenkring op! We blijven altijd betrokken en bereikbaar omdat we dat ook simpel weg ook erg interessant vinden.

Het is fijn om als ondernemer en leider een steuntje in de rug te hebben, iemand waar je op terug kunt vallen, iemand die het begrijpt, waar je mee kunt spannen en je weer even op het goede pad zet.

Happy Crew – Healthy Business

Kans op groei

n Losse coaching (vanaf 5 sessies)
n 6 of 12 maanden programma
n Maatwerkprogramma’s
n Drijfveren onderzoek (goed leiderschap)

Wil je meer weten over de kans op groei? Of eerst gewoon even kennismaken en kijken wat voor vlees je in de kuip hebt?

Ik wil een gratis strategiegesprek
Neem contact op
Klantwaardering 9,54 - Healthy Crew

Lees meer over de coaching, de procedure en de resultaten.

ONZE COACHINGS

Nature based coaching bij business coaching

Nature based coaching kan ook worden ingezet bij business coaching. De manier van coachen haalt de coachee (ondernemer/high professional/executive) uit de beslotenheid van het werk, veelal een kantoor, en neemt deze de natuur in, waar de coachee, de coach en de natuur samen de coaching ervaring creëren. Een coaching sessie wandelend in de natuur om nieuwe perspectieven en mogelijkheden op de leiderschapsreis te verkennen.

De methodiek maakt gebruik van de gunstige effecten van de coaching vermenigvuldigd met de gezondheidsvoordelen van bewegen en van de lichamelijke voordelen van aanwezig zijn in de natuur.

NATURE BASED COACHING

‘Een reis van weerstand naar veerkracht, van starre stilstand naar open vooruitgang.’

nbc2-900x500
Nature-based-coaching-Overzicht voordelen

1- Fysieke activiteit, je bent letterlijk en figuurlijk in beweging. Stilstand is achteruitgang.
2- Herstellen van de conditie en connectie tussen lichaam en geest, door de rust van de natuur
3- De voordelen van aanwezig zijn in de natuur op je lichaam en geest
4- Gelijkwaardigheid van naast elkaar lopen (ipv tegen over elkaar zitten)
5- Ervarend leren (experiential learning), ervaren, toepassen en reflecteren
6- Natuur metaforen en interacties helpen bij inzicht

NATURE BASED COACHING

Inspirerende, energieke en effectieve team coaching en team trainingen

Team-coaching - Healthy Crew

Haal het beste uit je team en uit jezelf, verras, verwonder, verander, verbeter, maak samen plezier en presteer samen boven verwachting.

In sommige teams rommelt het, maar je kunt er de vinger niet opleggen. Als leidinggevende heb je alles geprobeerd wat in je macht ligt, maar het lukt niet om de angel eruit te halen. Wellicht kun jij dat in jouw rol in dit geval ook niet bereiken. Zeker als er op communicatievlak winst te behalen valt op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie, blijft het doormodderen geblazen.

Naar de oplossing met meer interactie, humor, beleving en diepgang

We helpen jouw team op een inspirerende luchtige en soms confronterende manier, maar altijd met een beetje humor, bij het aanpakken van serieuze topics. We coachen en trainen op topics zoals het creëren van vitaal leiderschap, psychologische veiligheid, het versterken van vaardigheden en competenties op het gebied van veerkracht en vitaliteit en kijken samen naar de onderliggende oorzaak van het probleem.

Voorbeelden van praktische topics zijn samenwerking, communicatie, onderstroom boven krijgen, vaardigheden leren voor stress regulatie, leren stress te herkennen bij medewerkers, het voeren van MAGIC gesprekken en anders vergaderen.

TEAM COACHING
Waar kunnen we je mee helpen?
coaching-veerkracht-Stress-en-Burn-out_600x600

Veerkracht

Stress & Burnout

Lees meer
coaching-Persoonlijke-ontwikkeling_600x600

Persoonlijke
ontwikkeling

Lees meer
Coaching-vitaliteit_600x600

Vitaliteit

coaching

Lees meer
coaching-leiderschap_600x600

Leiderschap

coaching

Lees meer
Team Coaching Healthy Crew

Team
Coaching

Lees meer
Plan een gesprek met de Healthy Crew in

Heb je behoefte aan ondersteuning bij jouw bedrijf en management skills? Maak een afspraak.

De succesvolle aanpak van onze coaching biedt je de mogelijkheid om de coaching volledig aan te passen aan jouw individuele behoeften en leiderschapsuitdagingen.

Neem contact op  voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
GRATIS ADVIES GESPREK