Coaching voor de werknemer en de manager, coaching voor persoonlijke groei

Je hebt een werknemer met stressklachten of een burn-out. Of je loopt zelf vast met je leven of je gezondheid, wij willen je graag helpen met coaching en vaardigheden leren, die je kunt gebruiken om beter om te gaan met stress situaties, om betere beslissingen te kunnen nemen, om te gaan met veranderingen, je doelen te halen, een gezonde leefstijl aan te meten etc. Je hebt de eerste stap naar persoonlijke groei en herstel al gezet, want je bent op zoek naar hulp, hulp die wij je graag geven.

Stress- en burn-outklachten

Je hebt jarenlang hard gewerkt, veel werk verzet, voor iedereen klaar gestaan, het iedereen naar de zin gemaakt of dingen gedaan die eigenlijk niet pasten binnen jouw mogelijkheden. Tot het moment kwam dat je lichaam ingreep. Dit moment is mogelijk net geweest of je vermoedt dat dit binnenkort gaat gebeuren want je bent opgebrand.

GRATIS

Advies gesprek

Werknemer met stress en burn-outklachten?

Wij helpen mensen die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook mensen die meer vitaliteit en energie willen, beter in hun vel willen zitten of coaching nodig hebben omdat ze even vast zitten en een helpende hand nodig hebben om tot de volgende stap over te gaan.

Moe, prikkelbaar, gejaagd, labiel, piekeren, concentratieproblemen, angstklachten, geen energie, veel ziek, hoofdpijn, te zwaar of slecht slapen?. Allemaal alarmbellen die je niet zou mogen negeren! De Healthy Crew helpt bij burn-out preventie of vitaliteit en leefstijlverbetering en geeft je praktische adviezen over wat te doen bij deze symptomen.

Klik hier  om een kort testje te doen of jij in de gevarenzone zit.
Doe de burn-out test

Oorzaken van stress

We moeten met minder mensen steeds meer werk verzetten. Een overvolle inbox, voortdurend bereikbaar zijn, veranderingen, nieuwe technologie, gebrek aan steun, zware verantwoordelijkheden, veeleisende klanten of leidinggevenden, conflicten op het werk, verantwoordelijkheden thuis, presentaties, mantelzorg, zieke familieleden etc. Er zijn veel stressbronnen in ons leven.

Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Lees meer over stress en burn-out.

Je zou in dit geval stress, burn-out en re-integratiecoaching kunnen volgen bij de Healthy Crew. Dat is ondersteunende begeleiding, gericht op inzicht in eigen stressbronnen en het verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress. Indien je door stress ziek thuis bent, werken we aan spoedige terugkeer naar werk. Natuurlijk pas op het moment dat dit verantwoord is. Dat kan je eigen werk zijn, een aangepaste functie of ander werk.

Leefstijl & vitaliteit coaching Healthy Fit

Naast stress en burn-out programma’s zijn er ook coachingstrajecten mogelijk als je persoonlijk vast loopt, op het gebied van werk, maar ook privé op gebied van leefstijl, gezondheid of als je coaching nodig hebt op persoonlijk vlak zoals omgaan met emoties, rouwverwerking, wegnemen van blokkades en andere energienemers.

Leefstijl & vitaliteit coaching van het programma Healthy Fit zorgt voor veranderingen op het gebied van voeding, bewegen, slaap, ademhaling, stoppen met roken en ontspanning. Het woord ‘coaching’ betekent dat je zélf je leefstijl gaat verbeteren, en de coach helpt je om dat op een manier te doen die precies bij jou past én die blijvend is.

GRATIS
advies gesprek

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

We bieden coaching op basis van evidence based methodes die de werking hebben bewezen en daarmee de tijd verkorten dat jij in de lappenmand zit. Maak een afspraak met één van onze erkende coaches.

 

‘Er is op het gebied van stress en burn-out, leefstijl, afvallen, voeding en gezondheid veel onzin in omloop, daarom werken wij alleen met evidence based methoden. Want dan weet je zeker dat het werkt.’

 

Samen met jou werken toe naar een passende oplossing. De meeste werkgevers en verzekeraars vergoeden daarom (gedeeltelijk) onze preventieve en curatieve programma’s. Tijdens een vrijblijvende kennismaking kijken we welk programma bij jouw persoonlijke situatie past.

Wij werken volgens evidence based methodes

Mensgerichte coaching met resultaat

Wij helpen met preventieve programma’s met mensgerichte coaching gebaseerd op evidence based methodes met behulp van ervaren en erkende coaches, gericht op resultaat. Lees meer over onze coaching 

Met goede coaching kun je gezonde vaardigheden aanleren om beter om te gaan met stress of betere keuzes te maken.

coaching-veerkracht-Stress-en-Burn-out_600x600

Veerkracht

Stress & Burnout

Lees meer
coaching-Persoonlijke-ontwikkeling_600x600

Persoonlijke
Ontwikkeling

Lees meer
Coaching-business_600x600

Business
Coaching

Lees meer
Coaching-vitaliteit_600x600

Vitaliteit

coaching

Lees meer
coaching-leiderschap_600x600

Leiderschap

coaching

Lees meer
expertise rouw en verlies-600x320
expertise-hsp-533x380
expertise-slaap probelen-533x380
Expertise_Gedragsverandering-600x320
expertise-ademhaling-533x380
dienst-healthy-check-600x320

Ook snel van je burn-outklachten af?

Neem gerust contact op met een van onze coaches om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS
Adviesgesprek