Coaching voor high professionals

Wij bieden coaching voor high professionals.  En helpen jou om te gaan met (werk)druk en levensvragen met behulp van preventieve programma’s op het gebied van vitaliteit en stress management, maar ook curatief op het gebied van stress- burnout en leefstijl coaching. Alle programma’s van de Healthy Crew zijn gebaseerd op evidence based methodes, die hun werking inmiddels bewezen hebben en die jou daarmee kostbare tijd besparen.

GRATIS

Strategiegesprek

Stress en burn-out signalen

Je hebt jarenlang hard gewerkt, om te komen waar je bent, je hebt hiervoor gestudeerd, geploeterd, gevochten, maar je hebt je staande gehouden ook al sta je nu nog dagelijks onder druk. Die druk comes with the job. Dat ging jaren goed, maar nu trekt je lichaam aan de noodrem, of zit je niet lekker in je vel en slaat de twijfel toe. Heb je hiervoor zo hard gewerkt? De buitenwereld ziet jou als een zelfverzekerde leider/collega/arts/beurshandelaar, maar realiseert zich niet wat er bij komt kijken als je jouw positie bekleed.

Je lichaam geeft je signalen, dat je bent opgebrand of je vermoedt dat dit binnenkort gaat gebeuren. Maar jij wordt nooit ziek, daar heb je geen tijd voor, dit heb je bereikt met hard werken, niet met thuis op de bank zitten.

De eerste stap naar herstel met doelgerichte coaching voor high professionals

Je hebt de eerste stap naar herstel al gezet, want je bent op zoek naar hulp, hulp die wij je graag geven in de vorm van stress management, preventie en doelgerichte coaching.

De ervaren coaches van de Healthy Crew begeleidden al vele ondernemers, (hoger kader) managers en high professionals naar meer succes en werkplezier.

Heb je last van stress en burn-out klachten?

En wil je hulp bij stress en burn-outklachten?

Wij helpen high professionals die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook als je meer vitaliteit en energie wilt, beter in je vel wilt zitten of coaching nodig hebt omdat je even vast zit en een helpende hand nodig hebt om tot de volgende stap over te gaan. We zijn doelgericht en in 90% lukt ons dat binnen de helft van de gemiddelde tijd. 

Moe, prikkelbaar, gejaagd, labiel, non-stop piekeren, concentratieproblemen, angstklachten, geen energie, veel ziek, hoofdpijn, te zwaar of slecht slapen. Allemaal alarmbellen die je niet zou mogen negeren! De Healthy Crew helpt bij burn-out preventie of vitaliteit en leefstijlverbetering en geeft je praktische adviezen over wat te doen bij deze symptomen.

Klik hier  om een kort testje te doen of jij in de gevarenzone zit.
Doe de burn-out test

Oorzaken van stress

De aanhoudende druk om te presteren, een overvolle mailbox, voortdurend bereikbaar zijn, veranderingen, nieuwe technologie, gebrek aan steun en begrip, zware verantwoordelijkheden, veeleisende klanten of leidinggevenden, conflicten op het werk, verantwoordelijkheden thuis, presentaties etc. er zijn veel stressbronnen in ons leven. Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Lees meer over stress en burn-out.

Je zou in dit geval high professional coaching kunnen volgen bij de Healthy Crew. Dat is ondersteunende begeleiding, gericht op inzicht in eigen stressbronnen en het verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress, met begrip voor jouw unieke situatie.

Indien je door stress ziek thuis bent, werken we aan spoedige terugkeer naar werk. Natuurlijk pas op het moment dat dit verantwoord is. Dat kan je eigen werk zijn, een aangepaste functie of ander werk.

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

De Healthy Crew kan je helpen bij stressklachten, een burn-out of met leefstijl en vitaliteitsverbetering. We bieden coaching op basis van evidence based methodes die de werking hebben bewezen en daarmee de tijd met 50% verkorten dat jij in de lappenmand zit. Maak een afspraak met één van onze erkende coaches. Lees meer over onze methodes.

 

‘Er is op het gebied van stress en burn-out, leefstijl, afvallen, voeding en gezondheid veel onzin in omloop, daarom werken wij alleen met evidence based methoden. Want dan weet je zeker dat het werkt.’

Coaching die je verder helpt, voor high professionals

Met goede coaching kun je gezonde vaardigheden aanleren om beter om te gaan met stress of betere keuzes te maken. Lees meer over onze coaching.

coaching-veerkracht-Stress-en-Burn-out_600x600

Veerkracht

Stress & Burnout

Lees meer
coaching-Persoonlijke-ontwikkeling_600x600

Persoonlijke
ontwikkeling

Lees meer
Coaching-business_600x600

Business
Coaching

Lees meer
Coaching-vitaliteit_600x600

Vitaliteit

coaching

Lees meer
coaching-leiderschap_600x600

Leiderschap

coaching

Lees meer
Wij werken volgens het evidence based methodes

Multidisciplinair team

expertise rouw en verlies-600x320
expertise-hsp-533x380
expertise-slaap probelen-533x380
Expertise_Gedragsverandering-600x320
expertise-ademhaling-533x380
dienst-healthy-check-600x320

Blijvend een gezonde leefstijl en vitaliteit met Healthy Fit voor high professionals

Neem gerust contact op met een van onze coaches om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

GRATIS
Strategiegesprek