Wij zijn Healthy Crew, aangenaam

Healthy Crew, staat voor duurzame persoonlijk hulp,
burn-out en gecombineerde leefstijl interventies.

Missie

Healthy Crew biedt wetenschappelijke onderbouwde methoden, waarbij ademhaling, beweging, voeding, ontspanning en haalbare doelen stellen centraal staan, met name op het gebied van stress preventie, burn-out behandeling & leefstijl verbetering voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Hierbij staat de client centraal en biedt Healthy Crew passende hulp en benut hiervoor haar netwerk van professionals. Onafhankelijke op maat gesneden multi-disciplinaire hulp met één verbindend aanspreekpunt.

Waar gaan we voor? (visie)

Healthy Crew stelt zich ten doel om stress en burn-outklanten te verhelpen en leefstijl duurzaam te veranderen. Wij helpen mensen hun leven op te pakken en weer met energie volop in het leven te staan.

Voor wie?

Healthy Crew helpt particulieren, werknemers, ZZP’ers en bedrijven.

Healthy Crew helpt bedrijven bij het faciliteren van duurzame oplossingen en richt zich hierbij niet alleen tot de cliënt, maar waar nodig ook tot het team, waarvan hij/zij onderdeel is, de teamleiding en de directie.

Healthy Crew richt zich met name op het bedrijfsleven, met in het bijzonder de gezondheidszorg, overheden en universiteiten. De Healthy Crew is er voor de werknemer en helpt ook de werkgever met het voeren van goed werkgeverschap en met als doel een spoedig herstel en duurzame re-integratie.

Hierbij hebben de organisaties waarvoor we werkzaam zijn één aanspreekpunt en fungeert Healthy Crew als coördinerend middelpunt op het gebied van stress, burn-out behandeling en gecombineerde leefstijl interventies.

Hoe?

Wij werken volgens een wetenschappelijk bewezen Energy Control© Methode, het evidence based 8-stappenplan en de gecombineerde leefstijl interventies.

De Energy Control© methode is wetenschappelijk gevalideerd door het Academisch Medisch Centrum Amsterdam en het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid en heeft een onderzocht positief resultaat van 90%. Het met HRV meetbaar maken van stress, rust (ademhaling) en beweging ligt aan de basis van de hulp die we bieden.

Het 8-stappenplan is geaccrediteerd door de vereniging van erkende stress- en burn-out coaches en is een wetenschappelijke methode om burn-out te behandelen.

De erkende gecombineerde leefstijl interventies (GLI), zijn ontwikkeld in de gezondheidszorg op basis van wetenschappelijk onderzoek en worden ondersteund door de overheid en de zorgverzekeraars.

We maken ieder behandelplan op maat, toegespitst op de behoefte van de cliënt. Hierbij staat de client centraal en kijken we naar de hulpvraag. Met de professionals uit ons multidisciplinaire team bieden we de juiste hulp, onafhankelijkheid van de methode of de soort hulp.

Multi-disciplinair

Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak, om een gezonde duurzame leefstijl te kunnen integreren in je dagelijks leven. Hiervoor gebruiken we erkende gecombineerde leefstijlinterventies. (GLI) Hierbij beschikken wij over een multi-disciplinair team van professionals waardoor we voor ieder individu de beste hulp kunnen bieden.

Voor de professional

Daarnaast stelt de Healthy Crew zich ten doel te fungeren als verbindende factor tussen de diverse professionals in het multi-disciplinaire team voor wat betreft het generen van werk als in het voorzien van het juiste antwoord op de hulpvraag van de cliënt. De Healthy Crew neemt new business, eerste klantcontact, klantbeheer en administratie voor haar rekening en zorgt voor nieuwe opdrachten door heel Nederland. Tevens plaatsen wij actief advertenties op de verschillende social media kanalen en zorgen voor een overzichtelijke website, brochures en visitekaartjes zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Keywords

Wetenschappelijk, Oprecht, Gezondheid, Ontwikkelen, Veiligheid, Persoonlijk, Plezier, Energie, Klantvriendelijk, Doelgericht en Hulpvaardig.

Doelstelling

Onze ambitie is om thought leader te worden op het gebied van evidence based stress- en burn-out coaching en gecombineerde leefstijl interventies in de randstad met een uiteindelijk doel een landelijke dekking te realiseren.