Wij zijn Healthy Crew, aangenaam

Healthy Crew, staat voor duurzame persoonlijk hulp en coaching,

op het gebied van stress- & burn-out, vitaliteit, werkgeluk en gecombineerde leefstijl interventies.

Missie

De Healthy Crew coacht managers, teams, ondernemers, organisaties en individuen om hun doelen te halen en boven zichzelf uit te stijgen. Dat doen we met een , multidisciplinaire aanpak, gebaseerd op 6 aandachtsgebieden;

Ademhaling

Beweging

Voeding

Ontspanning

Mindset

Haalbare doelen stellen

We coachen op het gebied van stresspreventie, burn-out, vitaliteit, werkgeluk & leefstijl verbetering. Hierbij sta jij centraal en biedt de Healthy Crew passende hulp en benut hiervoor haar netwerk van professionals. Onafhankelijke op maat gesneden multidisciplinaire toekomstgerichte hulp met één verbindend aanspreekpunt.

Waar gaan we voor? (visie)

De Healthy Crew stelt zich ten doel om stress en burn-outklachten te voorkomen en/of te verhelpen en leefstijl duurzaam en gezond te verbeteren op basis van positieve gezondheid. Wij helpen mensen hun leven op te pakken en weer met energie volop in het leven te staan en de beste versie van zichzelf te worden.

We helpen bedrijven met het verminderen van uitval door stress of ongezonde leefstijl en we coachen werknemers die uitgevallen.

 

Als specialist op het gebied van stress preventie komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en vertellen ook graag over:

hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk.

 

Kortom wij helpen je je uitvalpercentage te verlagen en de uitvaltijd met 50% te verkorten.

‘Happy Crew – Healthy Business’

Voor wie?

De Healthy Crew helpt managers, teams, ondernemers, organisaties en individuen.

De Healthy Crew helpt organisaties bij het faciliteren van duurzame oplossingen op het gebied van vitaliteit en werkgeluk en richt zich hierbij niet alleen tot de coachee, maar waar nodig ook tot het team, waarvan hij/zij onderdeel is, de teamleiding en de directie.

De Healthy Crew richt zich met name op het bedrijfsleven, met in het bijzonder de gezondheidszorg, en secundair op overheden/gemeentes en zakelijke dienstverlening. De Healthy Crew is er voor de werknemer en helpt ook de werkgever met het voeren van goed werkgeverschap en met als doel vitaliteit, werkgeluk, een spoedig herstel en duurzame re-integratie.

Hierbij hebben de organisaties waarvoor we werkzaam zijn één aanspreekpunt en fungeert de Healthy Crew als coördinerend middelpunt op het gebied van stress- en burn-out preventie en -behandeling, vitaliteit, werkgeluk en gecombineerde leefstijl interventies.

Hoe?

Wij werken volgens een wetenschappelijk bewezen Energy Control© Methode, het evidence based 8-stappenplan en gecombineerde leefstijl interventies op basis van positieve gezondheid en evidence based duurzame gedragsveranderingstechnieken.

De Energy Control© methode is wetenschappelijk gevalideerd door het Academisch Medisch Centrum Amsterdam en het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid en heeft een onderzocht positief resultaat van 90%. Het met HRV meetbaar maken van stress, rust (ademhaling) en beweging ligt aan de basis van de hulp die we bieden.

Het 8-stappenplan is geaccrediteerd door de vereniging van erkende stress- en burn-out coaches en is een wetenschappelijke methode om burn-out te behandelen. De Healthy werkt met door de VESB opgeleide en erkende coaches. Hierdoor waarborgen we de beoogde hoge kwaliteit van onze diensten.

Alle gebruikte leefstijl en vitaliteit interventie-methoden, zoals het unieke Healthy Fit programma, zijn theoretisch en wetenschappelijk onderbouwd en op basis van psychologische gedragsverandering. De gebruikte methodes komen uit de psychologie maar ook vanuit disciplines als verandermanagement, gezondheidswetenschappen en positieve gezondheid.

De gecombineerde leefstijl interventies helpen een gezonde leefstijl aan te nemen met meer beweging, gezonde voeding, ontspanning, ademhaling en doelen stellen, zoals stoppen met roken etc.

De coaching sessies zijn altijd op maat, toegespitst op de behoefte van de cliënt. Hierbij staat de mens centraal en kijken we naar de specifieke hulpvraag. Met de professionals uit ons multidisciplinaire team bieden we de juiste hulp, onafhankelijk van de methode of de soort hulp.

Multidisciplinair

Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak, om een gezonde duurzame leefstijl te kunnen integreren in je dagelijks leven. Hierbij beschikken wij over een multidisciplinair team van professionals waardoor we voor ieder individu de beste hulp kunnen bieden.


Coaching buiten in de natuur

Voor de coaching proberen we dit zo veel mogelijk buiten in de natuur te laten plaatsvinden. Zodat we rust en beweging kunnen combineren.

We coachen in de natuur/buiten terwijl we wandelen. Bij veel mensen is de balans verstoord tussen werken en ontspanning, maar ook tussen denken en doen. De vermoeidheid die je voelt komt omdat je lichaam uit balans is. Het is een lichamelijke reactie op gevaar, stress, verdriet of trauma’s. Door te bewegen in de natuur combineer je ontspanning en beweging en geef je je lichaam de kans om weer in balans te komen.


Voor de professional

Daarnaast stelt de Healthy Crew zich ten doel te fungeren als verbindende factor tussen de diverse professionals in het multidisciplinaire team voor wat betreft het generen van werk als in het voorzien van het juiste antwoord op de hulpvraag van de cliënt.

De Healthy Crew neemt new business, eerste klantcontact, klantbeheer en administratie voor haar rekening en zorgt voor nieuwe opdrachten door heel Nederland. Tevens plaatsen wij actief media uitingen op de verschillende social media kanalen en zorgen voor een overzichtelijke website, brochures en visitekaartjes zodat jij als professional kan doen waar je goed in bent.

Verder organiseren wij periodiek bijeenkomsten voor het uitwisselen van ervaring en kennis tussen de professionals voor intervisiedoeleinden maar ook omdat we als professional behoefte hebben om met gelijkgestemden gezellig samen te zijn.

Keywords

Wetenschappelijk, Koploper, Energie, Vitaliteit, Werkgeluk, Ontwikkelen, Verbinder, Veiligheid, Persoonlijk, Plezier, Natuur, Klantvriendelijk, Toekomstgericht, Doelgericht, Humor en Vaardigheden.

Doelstelling

Onze ambitie is om thoughtleader te worden op het gebied van evidence based stress- en burn-out coaching, vitaliteit, werkgeluk en gecombineerde leefstijl interventies. Koploper en voorloper in kennis, aanpak en persoonlijke hulp in de vorm van coaching.

 

VESB