Maak kennis met de Healthy Crew

De Healthy Crew (erkende (burn-out) coaches) biedt evidence based methodes voor managers, teams, ondernemers, organisaties en individuen om hun doelen te halen en boven zichzelf uit te stijgen. Dat doen we met heel veel plezier en met een wetenschappelijk bewezen, multidisciplinaire aanpak. We coachen op het gebied van stresspreventie, burn-out behandeling, vitaliteit, werkgeluk & leefstijlverbetering.

Graag stellen we ons team aan je voor, stuk voor stuk toppers waar we trots op zijn dat ze zich aan ons willen verbinden.

Happy Crew, Healthy Business

team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image

Kennis maken met de Healthy Crew?

Ben jij op zoek naar een fijne coach die het beste uit jezelf kan halen? Of je kan helpen met stressklachten, leefstijl problemen of een burn-out? Dan maken we graag kennis.

Deze kennismaking met de Healthy Crew is gratis en kan online plaatsvinden met beeldbellen. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 071-5890111of te appen via de chat of hem direct in te plannen met onze ONLINE TOOL

Hierna kun je beslissen of je de klik hebt gevonden. Je bent niets verplicht. Wellicht kunnen we je daarna nog koppelen aan één onze coaches die het beste bij je past of de juiste expertise in huis heeft om jou het beste te kunnen helpen. En dan heb je de eerste stap gezet naar herstel.

Ook lid van team Healthy Crew worden?

Kom jij ons versterken? >