Maak kennis met de Healthy Crew

Wij zijn de Healthy Crew, een groep erkende coaches aangesloten bij de Vereniging voor Erkende Stress en Burn-out coaches. Wij werken volgens een unieke methodiek gebaseerd op evidence based methodes uit de psychologie en positieve gezondheid, gericht op:

stress preventie
of bij uitval door stressklachten of burn-out, gericht op een spoedige terugkeer naar werk en naar een verbeterde zelf.

We helpen bedrijven met het verminderen van uitval door stress of ongezonde leefstijl en we coachen werknemers die uitgevallen. Als specialist op het gebied van stress preventie komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en vertellen ook graag over:

hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk.

 

Kortom wij helpen je je uitvalpercentage te verlagen en de uitvaltijd met 50% te verkorten.

Graag stellen we ons team aan je voor, stuk voor stuk toppers waar we trots op zijn dat ze zich aan ons willen verbinden.

Happy Crew – Healthy Business

team image
team image
team image
team image
team image
team image
Gratis advies gesprek - de Healthy Crew
team image
team image
team image
team image
team image
team image
Kom je ons versterken? Healthy Crew
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image
team image

Kennis maken met de Healthy Crew?

De Healthy Crew helpt organisaties en managers, bij het herkennen van stress signalen bij hun werknemers om zo uitval te voorkomen. Wij coachen teams, ondernemers, en werknemers om hun doelen te halen en boven zichzelf uit te stijgen. Dat doen we met heel veel plezier en met een multidisciplinaire aanpak. We coachen op het gebied van stresspreventie, burn-out, vitaliteit, werkgeluk & leefstijl verbetering.

Ben jij op zoek naar een fijne coach die het beste uit jezelf kan halen? Of je kan helpen met stressklachten, leefstijl problemen of een burn-out? Dan maken we graag kennis.

Deze kennismaking met de Healthy Crew is gratis en kan online plaatsvinden met beeldbellen. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 071-5890111 of te appen via de chat of hem direct in te plannen met onze ONLINE TOOL

Hierna kun je beslissen of je de klik hebt gevonden. Je bent niets verplicht. Wellicht kunnen we je daarna nog koppelen aan één onze coaches die het beste bij je past of de juiste expertise in huis heeft om jou het beste te kunnen helpen. En dan heb je de eerste stap gezet naar herstel.

Ook lid van team Healthy Crew worden?

Klik hier voor een virtuele kop koffie