Coaching met aanvullende mediation

De coach wordt veelal betaald door het bedrijf en vaak is de insteek om te zorgen dat de werknemer niet uitvalt door stressklachten. Veerkracht en coachen op stress, omgaan met werkdruk zijn dan zaken waarvoor een bedrijf, veelal de HR manager de Healthy Crew inschakelt. We lopen dan met de werknemer mee en werken aan persoonlijke doelen en versterken de vaardigheden van de coachee.

Soms is dat niet genoeg, soms ligt de oorzaak ook bij het bedrijf, de omgeving en ook bij de vaardigheden van de leidinggevende. Bedoeld of onbedoeld is de manager, de leidinggevende of het team vaak de veroorzaker van bepaalde stress. Ook daarbij ondersteunen we als Healthy Crew. Met trainingen en coaching van leidinggevenden en teams.

GRATIS
strategiegesprek

Onenigheid en mediation

In een hele kleine minderheid van de gevallen loopt het toch uit op onenigheid of een conflict.

Als een medewerker door een conflict langer dan 6 weken ziek thuis zit, zijn werkgever en werknemer verplicht om samen een โ€œre-integratieplanโ€ op te stellen. Een van de acties die je bij het opstellen van het re-integratieplan kunt voorstellen is mediation.

Je komt samen met een werkrelatie niet uit je arbeidsconflict of de bedrijfsarts adviseert mediation omdat er spanningen zijn in jouw werkrelatie. Dan kan mediation helpen om tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen.

Mediation in conflictsituaties

Conflicten op het werk hebben een negatieve invloed op de werksfeer en daarmee op de resultaten van het bedrijf. Daarnaast leidt een conflict vrijwel altijd tot ziekteverzuim en daarmee tot verminderde productiviteit en hoge kosten. Als hetย  niet lukt een arbeidsconflict op te lossen of als je als partijdig wordt gezien, kan een onafhankelijke mediator van de Healthy Crew het proces onafhankelijk in goede banen leiden.

Door gebruik te maken van mediation zal er een onafhankelijke neutrale mediator bij komen die verstand heeft van arbeidsrelaties en conflicten. Zo kan deze de problemen in kaart brengen, belangen aanhoren en tot een goede oplossing komen.

Met welke coaching kunnen we je helpen?

Wij bieden mensgerichte coaching op het gebied van veerkracht, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, business, vitaliteit en leiderschap.

coaching-veerkracht-Stress-en-Burn-out_600x600

Veerkracht

Stress & Burnout

Lees meer
Persoonlijke-ontwikkeling-wit-600x600

Persoonlijke
ontwikkeling

Lees meer
Coaching-business_600x600

Business
Coaching

Lees meer
coaching-vitaliteit-wit

Vitaliteit

coaching

Lees meer
coaching-leiderschap_600x600

Leiderschap

coaching

Lees meer
coaching-team-wit

Team
Coaching

Lees meer
Plan een gesprek met de Healthy Crew in

Heb je behoefte aan ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling? Maak een afspraak.

De succesvolle aanpak van onze coaching biedt je de mogelijkheid om de coaching volledig aan te passen aan jouw individuele behoeften en leiderschapsuitdagingen.

Neem contact opย  voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
GRATIS ADVIES GESPREK