Stress en burn-out coaching voor zzp’er & ondernemers

Ondernemers dragen verantwoordelijkheid voor de zaak,  personeel en het inkomen. Je lichaam geeft aan dat er wat moet veranderen, de Healthy Crew kan je helpen met burn-out coaching voor jou als zzp’er en als ondernemer. Wij bieden coaching bij stressklachten, een burn-out of met leefstijlverbetering, op basis van evidence based methodes die de werking hebben bewezen en daarmee de tijd verkorten dat jij in de lappenmand zit.

Wij helpen je met te voorkomen dat je uitvalt, mocht je al zijn uitgevallen, dan helpen we je binnen de helft van de gemiddelde tijd weer terug te komen naar je onderneming, je werk en jezelf.

GRATIS

Strategiegesprek

Stressklachten, burn-out of loop je persoonlijk vast?

Je hebt jarenlang hard gewerkt, veel werk verzet, om je bedrijf op te zetten, je bent bezig met continuïteit, visie en groei en draagt de verantwoordelijk voor je zaak, je werknemers, leveranciers en of voor de inkomsten van je gezin.

Maar je lichaam geeft je tekens, dat je bent opgebrand of je vermoedt dat dit binnenkort gaat gebeuren. Maar ondernemers worden niet ziek, daar heb je geen tijd voor, je bent niet voor niets al zo ver gekomen, dit heb je bereikt met hard werken, niet met thuis op de bank zitten. Je hebt eerste stap naar herstel al gezet, want je bent op zoek naar hulp, hulp die wij je graag geven. Want we begrijpen dat tijd geld is.

Persoonlijke groei door coaching voor zzp’er en ondernemer

Als ondernemer heb je een visie en wil je ook graag groeien als mens, als ondernemer en met je bedrijf. Soms staan daar persoonlijke belemmeringen bij in de weg. Je hebt een coach nodig om te reflecteren om persoonlijk te groeien of obstakels uit de weg te ruimen. Of je talenten te (her)ontdekken.

Heb je last van stress en burn-out klachten?

En wil je hulp bij stress en burn-outklachten?

Wij helpen mensen die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook mensen die meer vitaliteit en energie willen, beter in hun vel willen zitten of coaching nodig hebben omdat ze even vast zitten en een helpende hand nodig hebben om tot de volgende stap over te gaan.

Moe, prikkelbaar, gejaagd, labiel, piekeren, concentratieproblemen, angstklachten, geen energie, veel ziek, hoofdpijn, te zwaar of slecht slapen?. Allemaal alarmbellen die je niet zou mogen negeren! De Healthy Crew helpt bij burn-out preventie of vitaliteit en leefstijlverbetering en geeft je praktische adviezen over wat te doen bij deze symptomen.

Klik hier  om een kort testje te doen of jij in de gevarenzone zit.
Doe de burn-out test

Oorzaken van stress

We moeten met minder mensen steeds meer werk verzetten. Een overvolle mailbox, voortdurend bereikbaar zijn, veranderingen, nieuwe technologie, gebrek aan steun en begrip, zware verantwoordelijkheden, veeleisende klanten of regelgeving, conflicten op het werk, verantwoordelijkheden thuis, presentaties, betalingsachterstanden, dalende inkomsten en omzet etc. er zijn veel stressbronnen in het leven van een ondernemer. Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Lees meer over stress en burn-out.

Met coaching van de Healthy Crew kun je weerstand bieden aan deze stress. Dat is ondersteunende begeleiding, gericht op inzicht in eigen stressbronnen en het verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress. Indien je door stress ziek thuis bent, werken we aan spoedige terugkeer naar werk. Natuurlijk pas op het moment dat dit verantwoord is. Want als ondernemer kun je niet veel tijd verliezen.

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

De Healthy Crew kan je helpen bij stressklachten, een burn-out of met leefstijl en vitaliteitsverbetering. We bieden coaching op basis van evidence based methodes die de werking hebben bewezen en daarmee de tijd verkorten dat jij in de lappenmand zit. Maak een afspraak met één van onze erkende coaches. Lees meer over onze methodes.

 

‘Er is op het gebied van stress en burn-out, leefstijl, afvallen, voeding en gezondheid veel onzin in omloop, daarom werken wij alleen met evidence based methoden. Want dan weet je zeker dat het werkt.’

Mensgerichte coaching met resultaat voor zzp’er en ondernemer

Wij helpen opdrachtgevers met preventieve programma’s met mensgerichte coaching gebaseerd op evidence based methodes met behulp van ervaren en erkende coaches, gericht op resultaat. We coachen teams, afdelingen, werknemers, directies, high professionals, ondernemers en individuen.
Lees meer over onze coaching

Met goede coaching kun je gezonde vaardigheden aanleren om beter om te gaan met stress of betere keuzes te maken.

coaching-veerkracht-Stress-en-Burn-out_600x600

Veerkracht

Stress & Burnout

Lees meer
Coaching-business_600x600

Business
Coaching

Lees meer
Coaching-vitaliteit_600x600

Vitaliteit

coaching

Lees meer
coaching-leiderschap_600x600

Leiderschap

coaching

Lees meer
coaching-Persoonlijke-ontwikkeling_600x600

Persoonlijke
ontwikkeling

Lees meer

Multidisciplinair team

expertise rouw en verlies-600x320
expertise-hsp-533x380
expertise-slaap probelen-533x380
Expertise_Gedragsverandering-600x320
expertise-ademhaling-533x380
dienst-healthy-check-600x320

Blijvend een gezonde leefstijl en vitaliteit met Healthy Fit voor zzp’er en ondernemer

Neem gerust contact op met een van onze coaches om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS
Strategiegesprek