Met welke coaching kunnen we je helpen?

Stress
preventie
coaching

Healthy Check
8-Stappenplan VERKORT
8-Stappenplan BASIS
Healthy

We helpen bedrijven met het in kaart brengen van risicofactoren en personeelsleden die meer risico lopen op uitval en bieden tevens programma’s aan die de vitaliteit bevorderen, in groepsverband of één op één coaching.

Dit is coaching in de voorfase, ter voorkoming van erger, om je de juiste handvatten te geven beter om te gaan met stress en emoties. specifieke situatie. jouw specifieke situatie. Situatie Situatie Situatie

Stress &
burn-out
coaching

8-Stappenplan PLUS
8-Stappenplan INTENSIEF
Partner coaching
– zij

Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Coaching helpt je beter omgaan met stress, herstellen van stressklachten of burn-out, op een gezonde manier re-integreren en duurzaam stressbestendiger worden.

We gaan werken aan de fysieke en mentale vitaliteit en weerbaarheid. Op basis van evidence based coaching, één-op-één, gericht op jouw specifieke situatie. jouw specifieke situatie. situatie.

Leefstijl &
vitaliteit
coaching

Healthy Fit BASIS
Healthy Fit PLUS
Healthy Fit INTENSIEF
– zij

Coaching op basis van duurzame gedragsverandering, waarbij alle relevante leefstijlthema’s kunnen worden gecombineerd, denk daarbij aan voeding, beweging, slaap en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld dagindeling, of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam of je doelen formuleren en bereiken.

Net wat er nodig is voor iemand om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, die bij je passen en dus daarom vol te houden zijn.

Business
coaching
coaching

Business coaching
Team coaching
Strategisch advies
Incorporate training

Als ondernemer ben je gewend aan de druk en de zorgen van een eigen onderneming. It comes with the job, het biedt vrijheid maar ook de nodige zorgen en stress zeker in een tijdperk en maatschappij waarin we leven.

Deze coaching is gericht op het aanleren van vaardigheden om te kunnen gaan met de stress die bij het ondernemerschap hoort, de weg naar een duurzaam herstel bij een burn-out. die bij je passen en dus daarom vol te houden zijn.

Wat houdt coaching in?

Tijdens het traject leer je vaardigheden, vaardigheden die je kunt gebruiken om beter om te gaan met stress situaties, om betere beslissingen te kunnen nemen, om te gaan met veranderingen, je doelen te halen, je gedrag te veranderen etc. etc.

De coaching is gericht op het verwerven van inzicht in en bewustwording van je functioneren, je wensen, je doelen, belemmeringen en mogelijkheden in kaart te brengen, situaties te herkennen en het beste te reageren.

je gaat meer bewuste keuzes maken
je leert beter omgaan met obstakels
je ziet nieuwe, andere perspectieven
je doorbreekt oude patronen en ontdekt nieuwe mogelijkheden
het biedt balans en harmonie

Dit is een creatief en motiverend proces dat niet altijd even gemakkelijk is. Verandering en aan jezelf werken met behulp van coaching kost energie maar levert je ook nieuwe energie en vitaliteit op.

Intake Nulmeting

De Energy Control methode gebruiken we met name bij de intake om te bepalen wat jouw vermogen tot herstel is. Bij de intake kan met een HRV-meting (HRV = Hart Rate Variability) stress meetbaar worden gemaakt. Een juiste ademhaling staat hierbij aan de basis. Mede door deze meting en het afnemen van evidence based vragenlijsten, lichaamsmetingen en een uitgebreide intake bepalen we samen wat je doelen zijn en hoe lang we nodig hebben deze te gaan behalen.

Het 8-stappenplan wordt gevolgd in 8, 12, 15 of 18 coachsessies en wordt volledig toegespitst op de behoeften van de coachee. Het doel is snel terug naar werk, dat is dus vaak al na een een paar weken, dan kan de werknemer geleidelijk terugkeren en de werkzame uren opbouwen conform de adviezen van de bedrijfsarts.

 

 

Aanmelding De Healthy Crew

Terugval preventie coaching

Na het afronden van het coachingstraject laten we je niet zo maar los. Je kunt altijd op team Healthy Crew terugvallen. We hebben namelijk een terugval preventie programma, waardoor je af en toe nog even contact kunt hebben met je coach, zie het als je back-up plan, je steuntje in de rug, of de stok achter de deur om je resultaat vast te kunnen houden en duurzaam voort te zetten.

Coaching afgestemd op jouw situatie

Wij helpen mensen die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook mensen die meer vitaliteit en energie willen, beter in hun vel willen zitten of coaching nodig hebben omdat ze even vast zitten en een helpende hand nodig hebben om verder te komen.

Bedrijven

Directie
HR manager
Hoofd verzuim
Case manager
Team manager

LEES MEER

Werknemers

Werknemer
Teams
⋅ Teams
⋅ Directie

LEES MEER

Ondernemers

Ondernemer
ZZP’er
CEO / DGA
⋅ Directie

LEES MEER

High professionals

Captain of industry
Arts / chirurg
Juristen

LEES MEER
Wil je weten wat dit voor jou betekent? Maak dan vrijblijvend een adviesafspraak.

Evidence based methoden en erkende coaches

De coaching wordt uitgevoerd door professionals, die allen hun sporen hebben verdiend door jarenlange ervaring en goede opleidingen, die zijn erkend door de vereniging van erkende stress en burn-out coaches en of geaccrediteerd door de beroepsvereniging voor erkende leefstijlcoaches Nederland

Hiermee voldoen wij aan een hoge standaard en kwaliteitseisen en confirmeren wij ons aan de door deze instanties opgestelde strenge gedragsregels, waardoor jouw privacy, veiligheid en gezondheid wordt gewaarborgd. Hiermee zijn wij zeker dat wij de kwaliteit en vakkennis in huis hebben, om jou het beste kunnen helpen.

Lees meer over onze onze methodes 

De basis is wetenschap, de ondersteuning is warm en persoonlijk.
leefstijl stress en burn-out coach
blcn vrijstaand
VB-logo-horizontaal-oranje_blauw-1200

Hulp bij stress- en burn-outklachten?

Wij helpen mensen die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook mensen die meer vitaliteit en energie willen, beter in hun vel willen zitten of coaching nodig hebben omdat ze even vast zitten en een helpende hand nodig hebben om tot de volgende stap over te gaan.

Heb je last van vermoeidheid, stress, geen of weinig energie, zit je niet lekker in je vel? Heb je alles al geprobeerd? Heb je overgewicht? Of heb je pijnklachten zoals hoofdpijn, nekpijn, buikpijn, misselijkheid, te veel of te weinig eetlust en/of pijnlijke spieren? Dan is de vraag, wil hier vanaf? En ben je bereid hier hulp voor te zoeken?

Klik hier  om een kort testje te doen of jij in de gevarenzone zit.

Doe de burn-out test

Online cursus burn-out herstel

Je hebt jarenlang hard gewerkt, veel werk verzet, voor iedereen klaar gestaan, het iedereen naar de zin gemaakt en dingen gedaan die eigenlijk niet pasten binnen jouw mogelijkheden. Tot het moment kwam dat je lichaam ingreep. Dit moment is mogelijk net geweest of je vermoedt dat dit binnenkort gaat gebeuren want je bent opgebrand. Maar wij gaan je helpen.

Klik hier 

Omgaan met werkstress, grenzen stellen, op tijd signaleren

Moe, prikkelbaar, gejaagd, labiel, piekeren, concentratieproblemen, angstklachten. Allemaal alarmbellen die je niet zou mogen negeren! Klik hier voor de online cursus burn-out preventie.

De online cursussen volg je in je eigen tijd, op je eigen tempo gewoon achter je laptop of via je smartphone. Je leert door middel van video’s, leesmateriaal en opdrachten bij elk hoofdstuk.

Online cursus burn-out herstel