Over onze coaching
Elke coaching is op maat, toegespitst op de specifieke behoefte van de medewerker, zo coachen we op veerkracht, denk dan aan (over)spanningsklachten, stresspreventie en burn-out. Maar ook op het gebied van vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, denk dan aan het wegnemen van belemmeringen, het aanleren van nieuwe gedragspatronen en gezond gedrag en het verlaten van ongezonde gedragingen en patronen.

De coaching is gericht op het verwerven van inzicht in en bewustwording van je functioneren, je wensen, je doelen, je gedrag, je belemmeringen en mogelijkheden in kaart te brengen, situaties te herkennen en het beste uit jezelf te halen.

je gaat meer bewuste keuzes maken
je leert beter omgaan met belemmeringen
je ziet nieuwe, andere perspectieven
je doorbreekt oude patronen en ontdekt nieuwe mogelijkheden
het biedt balans en harmonie

Dit is een creatief en motiverend proces dat niet altijd even gemakkelijk is. Verandering en aan jezelf werken met behulp van coaching kost energie maar levert je ook nieuwe energie en vitaliteit op.

Met welke coaching kunnen we je helpen?

Wij bieden mensgerichte coaching op het gebied van veerkracht, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, business, vitaliteit en leiderschap.

coaching-veerkracht-Stress-en-Burn-out_600x600

Veerkracht

Stress & Burnout

Lees meer
Persoonlijke-ontwikkeling-wit-600x600

Persoonlijke
ontwikkeling

Lees meer
Coaching-business_600x600

Business
Coaching

Lees meer
coaching-vitaliteit-wit

Vitaliteit

coaching

Lees meer
coaching-leiderschap_600x600

Leiderschap

coaching

Lees meer
coaching-team-wit

Team
Coaching

Lees meer
expertise rouw en verlies-600x320
expertise-hsp-533x380
expertise-slaap probelen-533x380
Expertise_Gedragsverandering-600x320
expertise-ademhaling-533x380
dienst-healthy-check-600x320
Programma en invulling van de coaching
Het programma dat we hebben ontwikkeld op basis van het 8-stappenplan is gebaseerd op wetenschappelijke methodieken uit de (gedrags)psychologie, positieve psychologie, positieve gezondheid en de bewegingsfysiologie. Het programma kun je in 4, 8, 12, 15 of 18 coaching sessies doorlopen. Je coach en jij bepalen na de uitgebreide intake wat er voor jou van toepassing is. Zo bepalen we de coach vraag, coach doelen en de invulling van de coaching, hierdoor kunnen we de coaching naadloos laten aansluiten op jouw behoeften.

Blended learning

Doordat we één-op-één coachen in de buitenlucht, ben je in beweging (letterlijk en figuurlijk), thuisgekomen van de coaching reflecteer je op wat je besproken hebt met je coach. Vaak krijg je ook een mailtje met wat actiepunten, zaken die je hebt afgesproken om te oefenen of door te lezen. In de afgeschermde online omgeving die speciaal voor jou en je coach is ingericht, kun je zaken uit de coaching nog teruglezen. In deze omgeving staan ook praktische oefeningen, filmpje, checklists, en vragen(lijsten) die je aan het denken zetten. Door het toevoegen van de online leeromgeving leer je op verschillende niveaus en spreken we over blended learning.

Aanmeldschema Coaching - de Healthy Crew
Coaching buiten - Healthy Crew

Experiential learning

Tevens geven we praktische tools en oefeningen voor preventie en het verhogen van well-being op basis van experiential learning. (Leren door ervaren en reflectie, dus door het te doen en hierop te reflecteren.) Al onze coachings en trainingen bevatten diverse leerniveaus, weten, snappen, kunnen en doen. Het ervaringsgericht leren in combinatie met experiential learning en evidence based methodieken maakt dat we optimaal gebruik maken van de leercurve.

Praktisch en ervaringsgericht

Tijdens de coaching en de trainingen is er ruimte voor het bespreken van casuïstiek, of wel van situaties die je mee hebt gemaakt in de praktijk. Deze kunnen heel leerzaam zijn en je kunt de gewenste vaardigheden en gedragingen hier goed op toepassen en oefenen. Vervolgens reflecteer je zelf op deze situatie, waarna met de coach of trainer maakt dat je het geleerde ervaart, toepast, reflecteert en borgt voor de toekomst. Learning by doing, lekker praktisch.

Terugval preventie

Na het afronden van het coachingstraject laten we je niet zo maar los. Je kunt altijd op team Healthy Crew terugvallen. We hebben namelijk een terugval preventie programma, waardoor je af en toe nog even contact kunt hebben met je coach, zie het als je back-up plan, je steuntje in de rug, of de stok achter de deur om je resultaat vast te kunnen houden en duurzaam voort te zetten.

Coaching afgestemd op jouw situatie

Wij bieden mensgerichte coaching op het gebied van veerkracht, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, business, vitaliteit en leiderschap. De Healthy Crew coacht managers, teams, organisaties en individuen om hun doelen te halen en boven zichzelf uit te stijgen.

Bedrijven

Directie
HR manager
Hoofd verzuim
Case manager
Team manager

Lees meer

Werknemers

Werknemer
Teams
⋅ Teams
⋅ Directie

Lees meer

Ondernemers

Ondernemer
ZZP’er
CEO / DGA
⋅ Directie

Lees meer

High professionals

Captain of industry
Arts / chirurg
Juristen

Lees meer

Wil je weten wat dit voor jou betekent? Maak dan vrijblijvend een adviesafspraak.

Klantwaardering van 9.54

Het programma dat we hebben ontwikkeld, heeft zich in de praktijk meer dan bewezen. Elke coaching wordt twee keer geëvalueerd, halverwege om te kijken of de coach en de coachee samen nog op de goede weg zijn en aan het einde van het traject. De evaluaties zijn om af te stemmen of de doelen behaald zijn. Vaak zijn het gesprekjes met de werkgever, zodat de werkgever de juiste ondersteuning kan bieden en op de hoogte is van de voortgang.

Wij hebben als Healthy Crew een slagingspercentage van 96% en krijgen van onze klanten een hoge waardering. En een gemiddelde klantwaardering van 9.54 gemeten over de laatste 5 jaar. Ja, daar zijn we echt heeeel trots op!
Management rapportage - de Healthy Crew

Erkende en betrokken coaches

De coaching wordt uitgevoerd door professionals, die allen hun sporen hebben verdiend door jarenlange ervaring en goede opleidingen, die zijn erkend door de vereniging van erkende stress en burn-out coaches en of geaccrediteerd door de beroepsvereniging voor erkende leefstijlcoaches Nederland

Hiermee voldoen wij aan een hoge standaard en kwaliteitseisen en confirmeren wij ons aan de door deze instanties opgestelde strenge gedragsregels, waardoor jouw privacy, veiligheid en gezondheid wordt gewaarborgd. Hiermee zijn wij zeker dat wij de kwaliteit en vakkennis in huis hebben, om jou het beste kunnen helpen.

Lees meer over onze onze methodes 

De basis is wetenschap, de ondersteuning is warm en persoonlijk.

leefstijl stress en burn-out coach
blcn vrijstaand
VB-logo-horizontaal-oranje_blauw-1200

Hulp bij stress- en burn-outklachten?

Wij helpen mensen die last hebben van stress- en burn-outklachten, maar we helpen ook mensen die meer vitaliteit en energie willen, beter in hun vel willen zitten of coaching nodig hebben omdat ze even vast zitten en een helpende hand nodig hebben om tot de volgende stap over te gaan.

Heb je last van vermoeidheid, stress, geen of weinig energie, zit je niet lekker in je vel? Heb je alles al geprobeerd? Heb je overgewicht? Of heb je pijnklachten zoals hoofdpijn, nekpijn, buikpijn, misselijkheid, te veel of te weinig eetlust en/of pijnlijke spieren? Dan is de vraag, wil hier vanaf? En ben je bereid hier hulp voor te zoeken?

Klik hier  om een kort testje te doen of jij in de gevarenzone zit.

Doe de burn-out test

Nature based coaching

Nature based coaching kan worden ingezet bij alle soorten coaching en training. Deze vorm van coaching haalt de coachee (werknemer/executive/leider) uit de beslotenheid van het werk, vaak een kantoor, en neemt deze de natuur in, waar de coachee, de coach en de natuur samen de coaching ervaring creëren. Een coaching sessie wandelend in de natuur om nieuwe perspectieven en mogelijkheden op de leiderschapsreis te verkennen.

De methodiek maakt gebruik van de gunstige effecten van de coaching vermenigvuldigd met de gezondheidsvoordelen van bewegen en van de lichamelijke voordelen van aanwezig zijn in de natuur.

NATURE BASED COACHING

‘Een reis van weerstand naar veerkracht, van starre stilstand naar open vooruitgang.’

nbc2-900x500
Nature-based-coaching-Overzicht voordelen

1- Fysieke activiteit, je bent letterlijk en figuurlijk in beweging. Stilstand is achteruitgang.
2- Herstellen van de conditie en connectie tussen lichaam en geest, door de rust van de natuur
3- De voordelen van aanwezig zijn in de natuur op je lichaam en geest
4- Gelijkwaardigheid van naast elkaar lopen (ipv tegen over elkaar zitten)
5- Ervarend leren (experiential learning), ervaren, toepassen en reflecteren
6- Natuur metaforen en interacties helpen bij inzicht

Inspirerende, energieke en effectieve team coaching en team trainingen

Team-coaching - Healthy Crew

Haal het beste uit je team en uit jezelf, verras, verwonder, verander, verbeter, maak samen plezier en presteer samen boven verwachting.

In sommige teams rommelt het, maar je kunt er de vinger niet opleggen. Als leidinggevende heb je alles geprobeerd wat in je macht ligt, maar het lukt niet om de angel eruit te halen. Wellicht kun jij dat in jouw rol in dit geval ook niet bereiken. Zeker als er op communicatievlak winst te behalen valt op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie, blijft het doormodderen geblazen.

Naar de oplossing met meer interactie, humor, beleving en diepgang

We helpen jouw team op een inspirerende luchtige en soms confronterende manier, maar altijd met een beetje humor, bij het aanpakken van serieuze topics. We coachen en trainen op topics zoals het creëren van vitaal leiderschap, psychologische veiligheid, het versterken van vaardigheden en competenties op het gebied van veerkracht en vitaliteit en kijken samen naar de onderliggende oorzaak van het probleem.

Voorbeelden van praktische topics zijn samenwerking, communicatie, onderstroom boven krijgen, vaardigheden leren voor stress regulatie, leren stress te herkennen bij medewerkers, het voeren van MAGIC gesprekken en anders vergaderen.

TEAM COACHING
Plan een gesprek met de Healthy Crew in

Wil je meer weten? of heb je behoefte aan coaching? Maak een afspraak.

De succesvolle aanpak van onze coaching biedt je de mogelijkheid om de coaching volledig aan te passen aan jouw individuele behoeften en leiderschapsuitdagingen.

Neem contact op  voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
GRATIS ADVIES GESPREK