coach lucie

Healthy Crew’ er Lucie

Healthy Crew‘er Lucie

Coach-community Healthy Crew groeit

We timmeren hard aan de weg. En we hebben het geluk dat geweldige coaches zich bij ons aanmelden om aan te sluiten. We werken hard aan een community van geweldige coaches, elk met een eigen expertise of specialiteit, zodat we voor iedereen die zich bij ons aanmeldt een passende coach hebben. Dat betekent zowel in expertise als in regio.

We zijn daarom super blij dat we een geweldige nieuwe coach aan de crew kunnen toevoegen, welkom Lucie! Een sportieve coach, actief in de regio Utrecht. Lucie gaat ons versterken met persoonlijkheid en haar kennis. Ze is ook lid van de vereniging erkende stress en burn-outcoaches en heeft de opleiding gevolgd om met het 8-stappenplan te werken, zij combineert dit met runningtherapie.

Coach Lucie in het kort:

*Stress- en Burn-out coaching HRD Academy
*Runningtherapie, Sonnevelt Opleidinge
*Professioneel coach, Academie voor Psychodynamica

 

Woorden die coach Lucie omschrijven:

*warm
*positief
*humor
*afstemmen
*down to earth
*praktisch

Welke doelgroepen coach je?

Ik coach vrouwen en mannen die merken dat er (te) veel ballen hoog te houden zijn en dat daardoor de balans weg is. Ik coach mensen vanuit de overtuiging dat een moeilijke periode groei kan opleveren. En groeien doe je door in beweging te komen, fysiek maar ook mentaal.

Waar ben je in gespecialiseerd/welke coach technieken gebruik je?

*Stress- en burn-outcoaching
*RET
*Cirkel van invloed en betrokkenheid
*Progressiegericht coachen
*Ontspanningsoefeningen

Meer over coach Lucie:
Naast hardlopen en yoga hou ik van ontspannen in de sauna en af en toe een ijsbad nemen. Ik kan erg genieten van lekker koken, eten en goede wijn drinken.

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken met de Healthy Crew? Of specifiek met Lucie? Of wil je reageren  en heb je vragen over de deze blog? We ontvangen graag je reactie en vragen. Neem dan contact met ons op.

#coach #teamcoaching #coaching #HealthyCrewNL #stresspreventie #vitaliteit  #ontplooiing

#Coachcommunity #Lucie #stress #burnout #erkendecoaches

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail