Onze evidence based methodes

De Healthy Crew werkt met evidence based methodes zoals het 8-stappenplan, de wetenschappelijk bewezen Energy Control Methode en Leefstijl & Vitaliteit Programma Healthy Fit.

Het 8-stappenplan, evidence based methode voor stress en burn-out

Het 8-stappenplan is geaccrediteerd door de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches en is een wetenschappelijke methode om burn-out effectief te behandelen.

Het 8-stappenplan Oriëntatie
Eerste analyse van stressklachten en stressbronnen
Herstellen van energie en fysieke conditie
Omgaan met stress en emoties
Versterken van competenties
Levensmissie, talenten en drijfveren
Match met sociale omgeving en werk
Werkhervatting, terugvalpreventie en follow-up
Het 8-stappenplan is geaccrediteerd door de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches en is een wetenschappelijke methode om burn-out effectief te behandelen. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Evidence based methode Energy Control, Healthy Balance

De Energy Control© methode is wetenschappelijk gevalideerd door het Academisch Medisch Centrum Amsterdam en het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid en heeft een onderzocht positief resultaat van 90%. Jouw Healthy Crew burn-out coach kan met HRV (Hart Rate Variability) stress meetbaar maken. Rust (ademhaling) en beweging ligt aan de basis van de hulp die we jou bieden.

Wil je weten wat dit voor jou betekent? Maak dan vrijblijvend een adviesafspraak.

Evidence based methode Leefstijl & Vitaliteit coaching, Healthy Fit

Alle gebruikte leefstijl en vitaliteit interventie-methoden zijn theoretisch en wetenschappelijk onderbouwd en op basis van psychologische gedragsverandering theorie, en daarmee evidence-based. De methodes komen uit de psychologie maar ook vanuit disciplines als verandermanagement en gezondheidswetenschappen. Uitgangspunt daarbij is positieve gezondheid.

De gecombineerde leefstijl interventies helpen een gezonde leefstijl aan te nemen met meer beweging, gezonde voeding, ontspanning, ademhaling en doelen stellen, zoals stoppen met roken etc.

Wij maken ieder behandelplan op maat toegespitst op de behoefte van de cliënt.