Stress en burnout coach

Voor uitbreiding op verschillende locaties in Nederland zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven stress & burn-out specialisten met een passie voor vitaliteit. Help jij coachees met overbelasting problemen zoals stress, overspannenheid en burn-out? Is coachen jouw passie? En begeleid je graag mensen naar gezond gedrag, dan komen we graag met jou in contact.

Je hebt affiniteit met de Healthy Crew methodiek en de overtuiging, dat onze 6 pijlers; ademhaling, beweging in de buitenlucht, voeding, ontspanning, mindset en haalbare doelen stellen een belangrijk onderdeel voor herstel zijn.

Toelatingseisen

Je bent zelfstandig coach/psycholoog/arts/therapeut zonder personeel (zzp’er) en je bent in het bezit van een auto, een geldig rijbewijs en een open mindset met een gezonde dosis humor.

Je hebt een afgerond HBO/VWO opleiding met diploma.

Je hebt een erkende opleiding tot Stress en Burn-out coach succesvol afgerond, zodat je je daarna in kan schrijven bij de VESB (Vereniging van Erkende Stress en Burn-out coaches).

Interesse in de opleiding Veerkracht (stress en burn-out) coach?
Kijk hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op

Je hebt een bredere interesse voor ademhaling (HRV), impact beweging op het lichaam, het nut van gezonde voeding, ontspanningsmethodieken en gericht / praktisch coachen naar haalbare doelen.
Werkervaring:
…..– Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op dit gebied
…..– 15+ coachees begeleid
…..– 225+ uren coach ervaring

Je bent aangesloten bij een beroepsvereniging met:
…..– een gedragscode
…..– klachten regelement
…..– intervisie / supervisie

Je heb de nodige verzekeringen zoals beroepsaansprakelijkheidsverzekering waar stress- en burn-out coaching onder valt en gedekt is.

Je conformeert je aan de evidence based werkwijze, de programma’s van de Healthy Crew en buiten coaching.

Interesse in de opleiding Veerkracht (stress en burn-out) coach?
Kijk hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op

……….* Verplichte velden

Lekker doen waar je goed in bent

De Healthy Crew neemt new business, eerste klantcontact, klantbeheer en administratie voor haar rekening en zorgt samen met jou, voor nieuwe opdrachten door heel Nederland. Tevens plaatsen we actief advertenties op de verschillende social media kanalen en zorgen voor een overzichtelijke website, brochures, een online cursus omgeving voor jou en je coachees, zodat jij kan doen waar je passie ligt en goed in bent.

Na het doorlopen van de Healthy Crew werkwijze en richtlijnen werk je zelfstandig en handel je op eigen inzicht. Meerdere keren per jaar organiseren wij bijeenkomsten, waarbij je andere coaches ontmoet en inzichten en kennis met elkaar deelt. Ook kan je in ons platform vragen stellen & communiceren met je mede Healthy Crew coaches.

Interesse om je bij deze “Happy Healthy” club aan te sluiten?

Vul het formulier in en we plannen een online kennismaking in.

Met vriendelijke groet,
Michiel Preymann

vacature - de Healthy Crew
Business high professional coach