Healthy Crew vitaal bedrijf

Healthy Crew is partner Vitaal bedrijf

Healthy Crew is partner Vitaal bedrijf

Met trots vermelden we dat we sinds begin juli officieel partner zijn van β€œVitaal bedrijf”, een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Het doel van dit initiatief Vitaal Bedrijf is ondernemers stap voor stap te ondersteunen naar een vitale toekomst met kundige en erkende bedrijven. De Healthy Crew is zo’n bedrijf, met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen we elkaar uit om het vitaalste land te worden.

Vitaliteit van medewerkers loont!

Fitte medewerkers zorgen voor meer productiviteit, betere resultaten en minder ziekteverzuim. Een vitaal bedrijf met gezonde en gelukkige medewerkers. Dat willen we allemaal, want dat betekent ook meer productiviteit, meer succes en dus meer omzet.

Als experts en gespecialiseerde partner staat de Healthy Crew klaar om jou en je bedrijf te ondersteunen.

Direct aan de slag met vitaliteit

Begin vandaag nog, samen met ons, met het invoeren van gezonde veranderingen.

πŸ’šVerlaag je uitvalpercentage & verkort uitval met 50%
Wij zijn een groep erkende coaches aangesloten bij de Vereniging voor Erkende Stress en Burn-out coaches. #vesb

πŸ’šWij werken volgens een unieke methodiek gebaseerd op evidence based methodes uit de psychologie en positieve gezondheid, gericht op:
β€’ stress preventie
β€’ of bij uitval door stressklachten of burn-out, gericht op een spoedige terugkeer naar werk en naar een verbeterde zelf.

πŸ’šWe helpen bedrijven met het verminderen van uitval door stress of ongezonde leefstijl en we coachen werknemers die uitgevallen.

πŸ’šAls specialist op het gebied van stress preventie komen wij graag met jou in gesprek. Wij zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en vertellen ook graag over:
β€’ hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
β€’ hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk.

πŸ’šPlan een gratis strategie gesprek op www.healthycrew.nl/contact

Kennismaken?

Wil jeΒ kennis maken met de Healthy Crew? Of wil je reageren of heb je vragen over de deze blog? We ontvangen graag je reactie en vragen. En vond je dit artikel interessant? Vergeet het dan niet te delen. Meer weten over ademhaling, gezonde voeding, beweging, ontspanning, burn-out en stress preventie, vitaliteit of het veranderen van je leefstijl? Neem contact met ons op!

Gratis strategiegesprek

Gratis online strategiegesprek inplannen kan snel en gemakkelijk. KLIK OP DEZE LINK om het gesprek in te plannen.

JOUW GESPREK INPLANNEN >

#HealthyCrewNL #HealthyCrewNL #HappyCrewHealthyBusiness #UitvalVerminderen #meerplezierinjewerk #uitvalhalveren #coaching #vitaliteit #stressvoorkomen #stresspreventie #stress #burnout #burnoutpreventie #stresscoaching #verzuim #duurzameinzetbaarheid #erkendecoaching

Ruby Dickhoff