leefstijl stress en burn-out coach

Stress- en burnout coach Inge

Stress en burnout coach Inge

We timmeren hard aan de weg. En we hebben het geluk dat geweldige coaches (zoals Inge) zich bij ons willen aansluiten. We werken hard aan een community van geweldige coaches, elk met een eigen expertise of specialiteit, zodat we voor iedereen die zich bij ons aanmeldt een passende coach hebben. Dat betekent zowel in expertise als in regio.

We zijn daarom super blij dat we een geweldige nieuwe coach aan de crew kunnen toevoegen. Hieronder stellen we Inge even kort voor:

Coach Inge in het kort

Inge Asmus is een scherpzinnige innovatieve arbeidsdeskundige en loopbaan- en burnout coach. Zij ondersteunt werknemers én werkgevers bij verzuim, loopbaanvragen, werkstress en werk-privébalans. Zij helpt onder meer bij het maken van realistische keuzes waardoor er balans ontstaat tussen werk, privé en inkomsten. Dit doet ze onder meer door gebruik te maken van diverse methoden op het gebied van stress en burn out coaching, creatief schrijven en het gebruik van (bord)spellen.
Zij gebruikt verrassende manieren om op een creatieve wijze te zoeken naar persoonlijke antwoorden rondom verzuim, stress, burnout, en loopbaanvragen. Het bijzondere van haar manier van werken is dat er niet alleen een beroep wordt gedaan op verstand en gevoel, maar juist ook op creativiteit en verbeelding. Je krijgt handvatten om je eigen loopbaan en leven te creëren en te sturen.

Ze heeft naast haar arbeidsdeskundige opleiding en een opleiding als adviseur duurzame inzetbaarheid, een opleiding als psychosociaal werker en diverse opleidingen op het gebied van burnout coaching (HRD-academy en CSR) gevolgd. Ze is openminded, creatief en respectvol.

Inge is werkzaam in de regio Brabant en in haar vrije tijd trekt ze er graag op uit in de natuur. Ze houdt van museumbezoeken, schilderen, wandelen en schrijven.

Kennismaken?

Wil je kennis maken met de Healthy Crew? Of specifiek met Inge? Of wil je reageren en heb je vragen over de deze blog? We ontvangen graag je reactie en vragen. Neem dan contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Gratis online adviesgesprek met één van onze coaches inplannen kan snel en gemakkelijk. KLIK OP DEZE LINK om jouw gesprek in te plannen.

JOUW GESPREK INPLANNEN >

#coach #teamcoaching #coaching #HealthyCrewNL #stresspreventie #vitaliteit  #ontplooiing #Coachcommunity #stress #burnout #erkendecoaches

 

Ruby Dickhoff