leefstijl stress en burn-out coach

5 basisonderdelen van een gezonde leefstijl

Tijd voor verandering?!
Tijd voor meer energie, minder stress en een gezond gewicht!

Het doel is het vergroten van je fitheid en gezondheid op de lange termijn. Op naar energie, een gezond gewicht, minder stress en een gezonde leefstijl..

Jouw Healthy Crew coach helpt je met een bewezen programma. De basisonderdelen van het programma zijn;

  • Ademhaling
  • Voeding
  • Ontspanning
  • Beweging
  • Doelen stellen

Voel je gezond, fit en energiek & Boost yourself !

 

‘Alleen als je alle basisonderdelen goed aanpakt behaal je succes’

Gezond eten
Eet je gezond of pak je alleen je eetgewoontes aan en beweeg je niet of nauwelijks dan wordt het een soort crash-dieet en daarmee behaal je op korte termijn wellicht gewichtsverlies, maar op lange termijn bereik je niets.

Pak je alleen je voeding aan en beweeg je te weinig of niet dan krijg je nog steeds geen energie en blijf je in je suikerverbranding en kom je niet in je vetverbranding. Daarbij val je wellicht wel af in kilo’s maar in centimeters, shape en energie behaal je meer resultaten als beweegt. Daarbij geeft sporten meer energie.

Sporten en bewegen
Sport je alleen en eet je niet gezond behaal je ook niet het gewenste resultaat en hou je het nooit vol. De juiste voedingsstoffen en het juiste voedingspatroon zorgen voor een goed resultaat op lange termijn.

Voedingspatroon en koolhydraatarm
Door het eten van verkeerde voedingsmiddelen (veel koolhydraten, weinig groenten en vitames), een verkeerd voedingspatroon (de hele dag door kleine hapjes) voel je je de hele dag moe en daarmee ga je je nieuwe sportregime niet volhouden! En kun je je abonnement van de sportschool wel weer op marktplaats zetten.

Geestelijk in balans en ontspanning
Ben je geestelijk niet in balans of heb je last van stress, dan lukt het nooit om je resultaten te behalen. Want spanning, stress en slechte nachtrust zorgen voor instabiliteit en voor je het weet grijp je terug op troost-eten en zit je op de bank met een zak chips. Weg energie en behaalde resultaten! Stressklachten hebben als gevolg dat je verkeerd en te vaak gaat ademhalen en dat je hartslag hoger wordt. Dit heeft invloed op je gehele gestel en lichamelijke welbehagen.

Ademhaling
Adem je verkeerd (te diep en te vaak) of in een verkeerd adempatroon, dan krijg je ook last van vermoeidheid, een tekort aan zuurstof op celniveau, waardoor je lichaam dit compenseert met het aanpassen van de zuurtegraad, wat weer gevolgen heeft voor het gedijen van nare ziektes, schimmels etc. Op naar een gezonde leefstijl.

Doelen stellen
Als je zonder focus door het leven gaat zul je nooit het overwinningsgevoel ervaren dat je krijgt als je je doel haalt. Verder haal je veel meer uit je leven dan als je geen doelen stelt. Je leven moet je zien als één groot feest, één avontuur dat je zelf maakt. Jij bepaalt wat je leuk vindt, niemand anders. Als je daar geen energie van krijgt! De Healthy Crew helpt je met doelen stellen, op sportief vlak of op persoonlijk vlak.

Uniek bewezen concept
Fit zijn, meer energie, in balans en een gezond gewicht op lange termijn lukt alleen als aan alle basisonderdelen wordt gewerkt en op orde zijn. Dit is nu precies wat de Healthy Crew onderscheidt van alle andere burn-out/vermoeidheids/gezondheidprogramma’s of diëten etc. Je boost jezelf naar meer energie en een gezonde leefstijl met de Healthy Crew!

Bronvermelding: Healthy Crew

 

Wil je ook meer energie, beter herstel en weer in balans? Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel voor een gratis adviesgesprek op 071-5890111

Michiel Preymann

Eigenaar