coach Mariska Healthy Crew

Stress- en burn-out coach Mariska

Stress en burn-out coach Mariska

We timmeren hard aan de weg. En we hebben het geluk dat geweldige coaches (zoals coach Mariska) zich bij ons willen aansluiten. We werken hard aan een community van geweldige coaches, elk met een eigen expertise of specialiteit, zodat we voor iedereen die zich bij ons aanmeldt een passende coach hebben. Dat betekent zowel in expertise als in regio.

We zijn daarom super blij dat we een geweldige nieuwe coach aan de crew kunnen toevoegen. Wij hebben coach Mariska leren kennen als een bruisende persoonlijkheid die haar hart heeft verpand aan vitaliteit en gezondheid en vanuit deze uitgangspunten mensen kan verder helpen met stress- en burn-outklachten. We zijn dan ook blij dat we haar aan de Healthy Crew kunnen toevoegen, want een betere klik kunnen we ons niet voorstellen! In de Randstad is zij actief als stress- en burn-outcoach en vult vanuit haar expertise en ervaring op het vlak van HR interim management ons team geweldig aan.

Op het gebied van vitaliteitprogramma’s voor bedrijven zal haar kennis en ervaring ook zeker worden ingezet. Hieronder stelt Mariska zichzelf even kort voor:

Coach Mariska in het kort:

Opleidingen
HBO Personeelsmanagement
Stress- & burnout coaching – VESB gecertificeerd
Voedingsdeskundige level 1 & 2

 

Woorden die mij als coach omschrijven:

*warm
*empathisch
*integer
*positief
*nieuwsgierig
*ondersteunend
*oplossingsgericht
*duurzaam & constructief

Ik coach medewerkers die stress & burn-out klachten ervaren. Binnen de HR praktijk ervaar ik in een toenemende mate medewerkers die door stress of spanningsklachten niet meer optimaal presteren of zelfs uitvallen. Samen met de coachee op individuele basis werken aan duurzaam herstel vind ik zeer waardevol en dankbaar werk.

Ik ben gespecialiseerd in & gebruik de volgende coach technieken

*Stress- en burn-outcoaching
*ACT & RET

Werkzaam

in de regio Randstad

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur en dan bij voorkeur sportend. Hardlopen, fietsen, tennissen en krachttraining houden mij fit en vitaal. De schoonheid van de natuur geeft mij rust en het bewegen/sporten heb ik nodig om mijn hoofd leeg te maken. Ik ben veel te vinden aan de kust waar ik een zomerverblijfje heb en graag op het strand ben. Verder houd ik van reizen en moderne kunst. Samen met man en dochter (12) ben ik woonachtig in het centrum van Rotterdam.

 

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken met de Healthy Crew? Of specifiek met Mariska? Of wil je reageren  en heb je vragen over de deze blog? We ontvangen graag je reactie en vragen. Neem dan contact met ons op.

#coach #teamcoaching #coaching #HealthyCrewNL #stresspreventie #vitaliteit  #ontplooiing

#Coachcommunity #stress #burnout #erkendecoaches

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail