Veerkracht en vitaliteit, onze programma’s

De huidige ontwikkelingen in de maatschappij, maken dat organisaties zich opmaken voor onvermijdelijke veranderingen. En adequaat moeten reageren op de veranderingen die zich in snel tempo aanbieden. Corona heeft de beweging in gang gezet, de ‘Me too’ beweging heeft organisaties op scherp gezet, ‘Black lives matter’, seksuele intimidatie, seksueel overschrijdend gedrag heeft de ogen van menig directie geopend, voor inclusie, psychologische veiligheid en persoonlijk leiderschap. De oorlog in Oekraïne, de obesitas epidemie, stijgende uitval door welvaartsziekten, de vergrijzing en het personeelstekort in vele branches, zorgen voor de hogere uitvalcijfers. Dit alles maakt dat oog voor je mensen en hun veerkracht en vitaliteit steeds belangrijker wordt.

DOWNLOAD BROCHURE HEALTHY CHECK
GRATIS ADVIESGESPREK

Vitale en veerkrachtige medewerkers

Medewerkers met een gezonde levensstijl zijn 30% productiever, blijkt uit onderzoek. Vitale medewerkers hebben bovendien 20% minder ziekteverzuim en 60% meer betrokkenheid. Reden genoeg om als organisatie je medewerkers te ondersteunen met vitaliteit.

Daarnaast is het zo dat vitale medewerkers vaak ook fitte andere werknemers in hun netwerk hebben. En dat goede imago helpt je om nieuwe fitte medewerkers aan je te binden en om nieuwe medewerkers aan te trekken. In de huidige arbeidsmarkt is dit voor organisaties dus van onschatbare waarde.

Het Energie Booster programma is hét programma waarmee werkgevers de vitaliteit onder hun medewerkers kunnen vergroten en daarmee hun duurzame inzetbaarheid.

Met behulp van de Healthy Check (onderdeel van het Energie Booster programma, maar ook losstaand in te zetten) krijg je als werkgever inzicht in de vitaliteit van je medewerkers en ontvang je een rapportage met verbeterpunten voor de organisatie. Tevens ontvangen de medewerkers persoonlijk advies over wat ze kunnen doen om hierin verbetering aan te brengen.

Stuur je op symptomen of pak je onderliggende systemen aan?

Door te starten met onderzoek, krijg je inzicht in oorzaak en gevolg en zet je jouw budget daar in, waar het meeste effect kan worden behaald. Dat is goed nieuws voor organisaties én voor de mensen die er werken. Wij denken mee met organisaties en bieden onderzoek (Healthy Check), interventies zoals coaching én een mooi programma Het Energie BOOSTER Programma aan om uitval door stress te voorkomen.

Ga naar de informatie over het Energie Booster Programma

Veerkracht en vitaliteit

Vitaliteit implementeren in je bedrijf

Healthy Crew adviseert organisaties op strategisch en operationeel gebied in de vorm van praktisch uitvoerbare maatwerkprogramma’s, trainingen en coaching. Het is van belang dat je als medewerker gezond, vitaal en prettig blijft (samen)werken. De Healthy Crew heeft daarom het Energie BOOSTER programma ontwikkeld, waarmee je vitaliteit op de kaart zet in jouw bedrijf. Healthy Check is een onderdeel van het programma, het brengt in kaart wie er mogelijk gaat uitvallen en schenkt aandacht aan iedereen. Ook aan de werknemers die lekker in hun vel zitten.

Vraag hieronder de brochure aan

Klantwaardering 9,54 - Healthy Crew

Lees meer over de coaching, de procedure en de resultaten.

MEER OVER ONZE COACHING

Nature based coaching bij leiderschap coaching

Nature based coaching kan worden ingezet bij alle soorten coaching en training. Deze vorm van coaching haalt de coachee (werknemer/executive/leider) uit de beslotenheid van het werk, vaak een kantoor, en neemt deze de natuur in, waar de coachee, de coach en de natuur samen de coaching ervaring creëren. Een coaching sessie wandelend in de natuur om nieuwe perspectieven en mogelijkheden op de leiderschapsreis te verkennen.

De methodiek maakt gebruik van de gunstige effecten van de coaching vermenigvuldigd met de gezondheidsvoordelen van bewegen en van de lichamelijke voordelen van aanwezig zijn in de natuur.

NATURE BASED COACHING

‘Een reis van weerstand naar veerkracht, van starre stilstand naar open vooruitgang.’

nbc2-900x500
Nature-based-coaching-Overzicht voordelen
  1. Fysieke activiteit, je bent letterlijk en figuurlijk in beweging. Stilstand is achteruitgang.
  2. Herstellen van de conditie en connectie tussen lichaam en geest, door de rust van de natuur
  3. De voordelen van aanwezig zijn in de natuur op je lichaam en geest
  4. Gelijkwaardigheid van naast elkaar lopen (ipv tegen over elkaar zitten)
  5. Ervarend leren (experiential learning), ervaren, toepassen en reflecteren
  6. Natuur metaforen en interacties helpen bij inzicht
NATURE BASED COACHING
Waar kunnen we je mee helpen?
dienst-healthy-check-600x320

Healthy
Check
Check

LEES MEER
Dienst Training-stress-leadership-600x230

Training
Stress
Leadership

LEES MEER
dienst-magic-gesprekken-600x320

MAGIC
gesprekken
voeren

LEES MEER

Energie
BOOSTER
programma

LEES MEER
dienst-nature-based-coaching-600x320

Nature
Based
Coaching

LEES MEER
Plan een gesprek met de Healthy Crew in

Heb je behoefte aan ondersteuning bij jouw leiderschap? Maak een afspraak.

De succesvolle aanpak van onze coaching biedt je de mogelijkheid om de coaching volledig aan te passen aan jouw individuele behoeften en leiderschapsuitdagingen.

Neem contact op  voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
GRATIS ADVIES GESPREK