Veerkracht en vitaliteit, onze programma’s

De huidige ontwikkelingen in de maatschappij, maken dat organisaties zich opmaken voor onvermijdelijke veranderingen. En adequaat moeten reageren op de veranderingen die zich in snel tempo aanbieden. Corona heeft de beweging in gang gezet, de ‘Me too’ beweging heeft organisaties op scherp gezet, ‘Black lives matter’, seksuele intimidatie, seksueel overschrijdend gedrag heeft de ogen van menig directie geopend, voor inclusie, psychologische veiligheid en persoonlijk leiderschap. De oorlog in Oekraïne, de obesitas epidemie, stijgende uitval door welvaartsziekten, de vergrijzing en het personeelstekort in vele branches, zorgen voor de hogere uitvalcijfers. Dit alles maakt dat oog voor je mensen en hun veerkracht en vitaliteit steeds belangrijker wordt.

DOWNLOAD BROCHURE HEALTHY CHECK
GRATIS ADVIESGESPREK

Vitale en veerkrachtige medewerkers

Medewerkers met een gezonde levensstijl zijn 30% productiever, blijkt uit onderzoek. Vitale medewerkers hebben bovendien 20% minder ziekteverzuim en 60% meer betrokkenheid. Reden genoeg om als organisatie je medewerkers te ondersteunen met vitaliteit.

Daarnaast is het zo dat vitale medewerkers vaak ook fitte andere werknemers in hun netwerk hebben. En dat goede imago helpt je om nieuwe fitte medewerkers aan je te binden en om nieuwe medewerkers aan te trekken. In de huidige arbeidsmarkt is dit voor organisaties dus van onschatbare waarde.

Het Energie Booster programma is hét programma waarmee werkgevers de vitaliteit onder hun medewerkers kunnen vergroten en daarmee hun duurzame inzetbaarheid.

Met behulp van de Healthy Check (onderdeel van het Energie Booster programma, maar ook losstaand in te zetten) krijg je als werkgever inzicht in de vitaliteit van je medewerkers en ontvang je een rapportage met verbeterpunten voor de organisatie. Tevens ontvangen de medewerkers persoonlijk advies over wat ze kunnen doen om hierin verbetering aan te brengen.

Stuur je op symptomen of pak je onderliggende systemen aan?

Door te starten met onderzoek, krijg je inzicht in oorzaak en gevolg en zet je jouw budget daar in, waar het meeste effect kan worden behaald. Dat is goed nieuws voor organisaties én voor de mensen die er werken. Wij denken mee met organisaties en bieden onderzoek (Healthy Check), interventies zoals coaching én een mooi programma Het Energie BOOSTER Programma aan om uitval door stress te voorkomen.

Ga naar de informatie over het Energie Booster Programma

Veerkracht en vitaliteit

Vitaliteit implementeren in je bedrijf

Healthy Crew adviseert organisaties op strategisch en operationeel gebied in de vorm van praktisch uitvoerbare maatwerkprogramma’s, trainingen en coaching. Het is van belang dat je als medewerker gezond, vitaal en prettig blijft (samen)werken. De Healthy Crew heeft daarom het Energie BOOSTER programma ontwikkeld, waarmee je vitaliteit op de kaart zet in jouw bedrijf. Healthy Check is een onderdeel van het programma, het brengt in kaart wie er mogelijk gaat uitvallen en schenkt aandacht aan iedereen. Ook aan de werknemers die lekker in hun vel zitten.

Vraag hieronder de brochure aan

Waar kunnen we je mee helpen?

De Healthy Crew ondersteunt bedrijven bij het voeren van MAGIC-gesprekken. We trainen leidinggevenden in Stress leadership en leren symptomen van stress en overbelasting herkennen, tevens brengen we in kaart wie er dreigt uit te vallen en kunnen we gespecialiseerde coaching aanbieden op het gebied van veerkracht, daarnaast maken we vitaliteitsprogramma op maat op basis van het Energie BOOSTER programma en ondersteunen we op duurzame inzetbaarheid.

Healthy
Check
Check

LEES MEER

Energie
BOOSTER
programma

LEES MEER

Training
Stress
Leadership

LEES MEER

MAGIC
gesprekken
voeren

LEES MEER

Stress &
Veerkracht
Coaching

LEES MEER

Wil je meer weten? of kun je wel wat advies gebruiken?

We zijn benieuwd wat er in jouw organisatie speelt en maken graag vrijblijvend kennis en verkennen graag samen wat de mogelijkheden zijn om in te zetten op stresspreventie en/of amplitie. vertellen ook graag over:

  • hoe je vroegtijdig stress kunt herkennen bij medewerkers en
  • hoe onze methodiek ervoor zorgt dat de medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out in de helft van de gemiddelde tijd weer terugkomen op werk
  • hoe we met amplitie en aandacht voor veerkracht en vitaliteit nog veel meer kunnen bereiken
GRATIS ADVIES GESPREK