leefstijl stress en burn-out coach

Welkom coach Veronique

Welkom coach Veronique

We zijn blij onze nieuwe coach Veronique voor te mogen stellen. Ons team is weer een geweldige coach rijker. Veronique is een enthousiaste, gedreven en ervaren trainer & (team)coach.  Ze heeft een veelvoud aan tools beschikbaar voor training, teambuilding en coaching, die ze afgestemd inzet op wat de klant nodig heeft en

  • dringt snel door tot de kern waar het om gaat, en zet zodanig interventies in dat resultaat wordt behaald in zowel kleine als grote stappen.
  • werkt zowel op het niveau van het individu, het team en het (collectief) organisatieniveau.
  • heeft oog voor de individuele ontplooiing in een groep en geeft daar op betrokken wijze inhoud aan. Weet op creatieve wijze iedere training en (team)coaching op maat te maken en te geven.

(Team)coaching voor het Bedrijfsleven

Verder is Veronique een serieuze gesprekspartner voor het management. Ze is socioloog met een psychologische verdieping en heeft ervaring in organisatie-advies en HRM projecten.
Veronique faciliteert diepe transformaties in individuele coachingstrajecten waardoor positieve verandering beklijft.

Daarnaast zou je Veronique kunnen kennen van haar boeken, want ze is auteur van ‘Handboek Teamcoaching met de Authentieke Dialoog’ en van het boek ‘Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!’

Neem contact met ons op

Wil je kennismaken met de Healthy Crew? Of specifiek met Veronique? Of wil je reageren  of heb je vragen over de deze blog? We ontvangen graag je reactie en vragen. Neem dan contact met ons op.

#coach #teamcoaching #coaching #HealthyCrew #stresspreventie #vitaliteit #werkgeluk #organisatieadvies #ontplooiing #gelukscompetenties.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail